in , ,

Bijzondere dagje uit!

Dagje uit zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar vergeet het standaard dagje naar de dierentuin, museum of Amsterdam; in deze blog geven wij je enkele tips voor bijzondere uitjes! Ben je benieuwd wat? Lees dan snel verder!

Je eigen song opnemen

Je leest het goed; je eigen liedje opnemen! Tijdens deze workshop van YourSurprise ga je zelf een liedje inzingen in een professionele studio onder begeleiding van een ervaren geluidstechnicus! Je krijgt allereerst instructies over het verloop van de workshop en krijg je een rondleiding door de studio heen. Vervolgens mag je het liedje naar keuze inzingen, dit duurt ongeveer een uurtje. Heb je last van microfoonvrees? Wees niet bang!  Je krijgt een aantal zanginstructies en tips die je op weg zullen helpen. De geluidstechnicus mixt het liedje af en aan het einde van de workshop krijg je jouw cd met eigen ingezongen nummer natuurlijk mee naar huis! Dus wil jij de zomerhit van 2014 hebben; dan is dit uitje naar Dordrecht echt iets voor jou! Klik hier voor meer informatie.

 

Be the DJ!

Nog een muzikaal uitje; tijdens deze vijfdelige DJ-workshop leer je basis te leggen voor het draaien van platen! Met vijf lessen van een uur leer je alle belangrijke basistechnieken. Tevens word je door een professionele DJ intensief getraind om mooie overgangen tussen platen te maken met een goede opbouw van je eigen set. Bovendien leer je veel over platenkeuze en je eigen gelui, hoe de apparatuur werkt en krijg je advies over het vinden en ordenen van je muziek. Kortom; how to be Armin Van Buuren in 5 lessons! Klik hier voor meer informatie.

 

Biertje maken

Wat goed is moet van ver komen; dat geldt ook voor bier! Bij SurpriseFactory kan je een workshop bier brouwen vinden. Tijdens deze leuke workshop leer je welke ingrediënten er worden gebruikt en hoe dat brouwproces nu eigenlijk in zijn werk gaat. En natuurlijk ga jezelf een biertje brouwen. Kortom; een tof uitje voor bierliefhebbers! Deze workshop vind plaats in Groningen. Klik hier voor meer informatie.

What do you think?

Cadeaus voor jarige jongeren!

Summertime: strand gadgets!