in

Bizarre dagjes uit!

Wij zijn fan van Groupon, dat heb je inmiddels misschien wel door. Dat is omdat zij ons iedere keer weer weten te verrassen met unieke, bizarre dagjes uit en producten. Daarom zijn het écht unieke cadeaus! Hierbij onze favorieten;

SkyShark

SkyShark? Ja SkyShark! Dit is een compleet nieuwe ervaring; alsof je in de buik van een haai vaart! Je wordt afgeschoten als een kanonskogel en binnen 4 seconden zit je boven de 100 kilometer per uur. Je duikt onder de waterspiegel en ploegt als een torpedo je weg naar je target. Met een immense sprong van wel 6 meter hoog spring je boven het water uit en je voelt je even zo vrij als een vogel totdat de zwaartekracht je weer terug naar beneden trekt. De G-krachten drukken je in je stoel en je schreeuwt om meer en er is meer, veel meer! Nog amper bekomen van de sensationele sprong, spinnen de motoren van dit beest weer op volle toeren en wordt er een waterballet opgevoerd waar jij onderdeel van uitmaakt. Tollend en draaiend over het water, onderwater en in de lucht worden de meest bizarre capriolen uitgevoerd. WOW, wat een ervaring! Durf jij het aan?

Sla alles kort en klein

Ja, je leest het goed. Sla alles kort en klein bij Break Stuff. Leef je 9 min. (pakket S) of 15 min. (pakket L) uit met een eigen gekozen wapen en sla, breek, gooi of stamp alles kapot wat je voor je krijgt. Bij een S-pakket sla je een halve bananendoos aan servies kapot, bij een L pakket komt hier elektrische apparatuur bij zoals bijvoorbeeld een tv of een printer. Heb je nog oude spullen staan? Dan mag je deze meenemen en ter plekke kapot slaan. Ook kan je een biertje drinken, waarna je het flesje meteen kapot mag slaan. Denk je dat ik een grapje maak? Nope; je moet het gewoon beleven!

Image Credits: Pixabay.

What do you think?

Rivièra Maison bij Wehkamp

Event; Disney on Ice is een kado’tje!