Kado’s krijgen we allemaal wel eens en het zal niet allemaal jouw smaak zijn. Maar we weten zeker dat jullie nog nooit zulke bizarre cadeaus hebben ontvangen. Hier zijn de 5 meest bizarre kado’s ooit gegeven.

1. Taart met haren

Zanger Ed Sheeran kreeg een heel smerig cadeau. Een fan had een cake gebakken voor hem en hij dacht: “Dat is aardig. Ik zal de cake echt opeten. Toen vond ik de pluk haar.” Ja, je leest het goed: de fan had een dikke pluk haar van zichzelf in de cake gestopt. Gelukkig ontvangt hij ook leuke kado’s, zoals donuts en Lord of the Rings-lego.

2. Groene lingerie

Wat is er nou zo vreemd aan groene lingerie, zul je wel denken? Nou, in principe eigenlijk niks. Maar een Keniaanse heeft haar man toch bijna vermoord vanwege dit cadeau. De man was niet uitgenodigd voor het feestje van z’n vrouw, maar hij kwam toch. Met groene lingerie. Vriendinnen konden nog net voorkomen dat ze hem vermoordde.

3. Poppen als je ouders

Dat meisjes met poppen spelen, dat weten we. En dat is natuurlijk ook helemaal geen probleem. Een beetje creepy vind ik het wel, als je als ouders jezelf als pop aan je dochtertje geeft… Ja echt, dat deden Kim en Kanye, op Instagram kunnen we zien dat dochtertje North poppen heeft die wel erg veel op haar ouders lijken!

4. Een persoon

Een Chinees wilde zichzelf cadeau geven aan zijn vriendin. Hij kroop in een doos en adresseerde deze aan het werkadres van z’n liefje. Helaas voor Hu Seng kreeg zijn vriendin het pakket pas na drie uur. Hij lag bewusteloos in de doos en is maar net aan de dood ontsnapt. Het was een romantisch plan dus, maar niet bepaald een goed idee.

5. Een borstvergroting

Er zullen heus vrouwen zijn die een borstvergroting hebben gekregen van hun vriend, maar zou die ook betaald zijn van het geld wat hij verdiende als koperdief? Wij denken van niet. In België staat een man voor de rechter die koper stal van zijn baas en er vervolgens een nieuwe auto van kocht en zijn vriendin een borstvergroting gaf. Bizar!
Heb je zelf ook wel eens een idee gehad, wat later misschien toch niet zo handig was? We zijn benieuwd! Met onze cadeaus zit je overigens wel altijd goed!