‘Hoe kan je van je hobby je werk maken?’ Dat was de centrale vraag van de BloggersConnect XL. Deze middag was georganiseerd door Daisycon  voor bloggers die schrijven over verschillende onderwerpen. Daisycon is een bedrijf dat adverteerders helpt bij het realiseren van het meer verkopen van producten, online bereik en meer leads. Dit doen zij al sinds 2000 en hebben in deze tijd een groot netwerk opgebouwd.

Het programma

Met Martine en Yvonne ben ik naar Almere gereisd, waar het event zich plaats vondt. We werden vriendelijk ontvangen door het Daisycon team. Nadat de groep die bestond uit travel, fashion, beauty en lifestyle bloggers compleet was zijn we begonnen aan het programma. Er kwamen tijdens het event verschillende mensen aan het woord die ons informatie gaven over Daisycon als bedrijf, het gebruik van social media en het vergoten van je bereik als blog.

Sprekers

Eerst vertelde Tim van Esch, channel manager Fashion en Beauty ons over het systeem van Daisycon. Hoe kan je het snelst jezelf aanmelden en hoe vind de juiste banner van de juiste adverteerder?  Tijdens de presentatie was er de mogelijkheid om vragen te stellen vanuit het publiek, deze vragen werden uitgebreid beantwoord. Ondanks dat iedereen uit de groep over iets anders schrijft en op een ander niveau zat merkte je bij vele welke richting ze op wilde met zijn/haar blog. Namelijk van hun hobby hun werk maken.

Na een korte pauze werd ons verteld over de verschillende social media mogelijkheden die er zijn om je bedrijf meer naamsbekendheid te geven. Een lange lijst van mogelijkheden zoals: Instagram, Printerest, Tumblr en natuurlijk Facebook en Twitter. Allemaal met hun eigen voordelen en nadelen.

Hierna kwamen een aantal adverteerders aan het woord namelijk:  Dille en Kamille, Yves Rocher, Eliza was here, Superfood Centre en Schipholtickets.

Goodiebags

Na afloop stonden er drie goed gevulde goodiebags op ons te wachten. En dan bedoel ik niet drie voor ons drieen maar 3 per persoon. In de auto terug naar huis kon ik het natuurlijk niet laten om alvast een kijkje te nemen wat er in zat. En wat was ik verrast. Ben jij benieuwd wat er in de goodiebag zat? Wat dacht je van een waardebon van bodyfashionworld.com, tas van Dille & Kamille, lekkers van The Body Shop. Hier hoor je binnenkort vast meer over!

Ik wil graag Daisycon bedanken voor de interessante en leuke middag! 

bloggersconnect