in ,

De leukste bloggersdag van het jaar

Het leven is een feestje en daar horen cadeautjes bij! Ons motto, onze lijfspreuk, de manier waarop wij leven. Wij ademen kado’s, hoe kan het ook anders bij eenkadovoor! Om de vreugde te delen, hebben wij op zaterdag 14 maart een geweldige bloggersdag georganiseerd.

Het aller-aller-allereerste event voor bloggers dat wij organiseren. En het wordt de beste dag ooit. Om onze vaste bloggers in het zonnetje te zetten, staat de dag geheel in het teken van allerlei leuke activiteiten.

Bloggersdag van het jaar

De grootste activiteit is een groot geheim en dat houden wij voorlopig nog even zo. We geven wel één hint: niet bang zijn in het donker. Wat zou het kunnen zijn? Na deze geheime missie begeven wij ons naar het kantoor en gaan brainstormen.

TIP: Denk out-of-the-box! Niets is te gek voor ons..

Wat nog meer?

Eén van onze favo bezigheden mogen we niet vergeten: eten. De heerlijke hapjes en culinaire hoogstandjes dienen als inspiratie tijdens de brainstormsessie. Je mag voor deze ene keer met je mond vol praten – maar niet verder vertellen.

We eindigen met een knaller: een goedgevulde goodiebag. Kado’s van onder andere Printcandy, Ditverzinjeniet, IemandVerrassen, Megagadgets en nog veel meer!

1 plekje over

En nu denk je: was ik maar een blogger bij eenkadovoor. Ja, was je dat maar! Gelukkig voor jou hebben wij een afmelding gehad waardoor er nog één plekje beschikbaar is. Wil jij op onze fanatische bloggersdag komen, mail ons uiterlijk donderdag 12.00 uur op info@eenkadovoor.nl. Geef een korte toelichting waarom jij de blogger bent die wij missen!

What do you think?

De 5 leukste uitstapjes voor iedereen

Babymoon: de nieuwste trend