in

5x Beste blogs van december

Dagelijks schrijven wij de leukste blogs voor jullie, tenminste, dat proberen wij 🙂 Maar op het internet staan zoveel leuke artikelen, soms zijn wij zelfs jaloers dat wij ze zelf niet hebben geschreven 🙂 Daarom zullen wij vanaf nu de leukste blogs van de maand met jullie delen! Tips en suggesties zijn natuurlijk altijd welkom. Oh en het zullen niet altijd blogs uit dezelfde maand zijn, maar de maand waarin wij ze ontdekt hebben!

1. Klaasie

Persoonlijk vind ik Sinterklaas het leukste als de kinderen een jaar of 3,5,6 zijn. Daarvoor begrijpen ze het vaak niet en daarna geloven ze vaak al niet meer helemaal. Fantastic Mom Jessica schrijft over haar dochter van 2,5, die de magie van Klaasie begint te ontdekken. Heerlijk!

2. Leugentjes tijdens de feestdagen

Feestdagen, het blijft toch een dingetje. De mooiste tijd van het jaar, maar laten we eerlijk zijn, ze kunnen ook heel erg stressvol zijn. Ieder jaar neem ik mij voor om het de volgende keer anders te doen, maar ja, je kent het wel. Dit artikel over de “Leugentjes tijdens de feestdagen” is mij dan ook op het lijf geschreven! Vooral nummer 10:  Ik ga alle cadeautjes zelf inpakken. Pfff… ik heb daar zo’n hekel aan; vandaar ook mijn grote voorraad aan cadeautasjes!

3. Kerstcadeaus voor bloggers

Alle bloggers opgelet; Blogaholic heeft een superartikel geschreven over de leukste kerstcadeaus voor bloggers! Met hele leuke cadeautips, zoals bekers, een poster en zelfs een supergave ketting. Mijn persoonlijke favoriet is een superschattig rompertje; die hadden ze een paar jaar geleden moeten hebben 🙂

4. Cadeaus voor 21ste verjaardag

Wij zijn gek op cadeaus; geven en krijgen! Logisch dat wij het heel leuk vinden om te lezen wat anderen cadeau krijgen, zoals de cadeaus 21ste verjaardag van Denise. Vooral het persoonlijke fotoalbum wat zij kreeg, dat is toch superlief!

5 Spelletjes voor babyshowers

Zelf dacht ik dat wij best wel babyshower experts zijn, met zelfs ons eigen e-book! Maar op srsck.com las ik dat er zelfs babyshowers voor de juf worden gehouden, met de hele klas! Leuk om te lezen en goede inspiratie voor ons 🙂

Wat wat jouw favoriete blog van december 2015?

 

What do you think?

Verwen iemand met een gepersonaliseerd Dove pakket! (winactie!)

Kortingen januari