in

Blue Monday cadeaus

Komende maandag, 21 januari, is het Blue Monday de meest deprimerende dag van het jaar! Tenminste, volgens psycholoog Cliff Arnall. Volgens hem is de derde maandag van het jaar de meest deprimerende dag door het grijze weer, omdat de vakanties voorbij zijn en nieuwe vakantie ver weg lijken, alle goede voornemens gesneuveld zijn en doordat veel mensen blut zijn na de dure decembermaand.  
Reden genoeg voor veel mensen om komende maandag dus een slechte dag te hebben, al is dat natuurlijk helemaal niet nodig! Wij vinden het komende maandag juist een mooie dag om vrienden en familie eens extra in het zonnetje te zetten. Wij geven je graag wat leuke tips!

 Glas halfvol

Mensen die van nature wat negatief zijn ingesteld, zien meestal dat het glas halfleeg in plaats van half vol is. Zonde; want uiteindelijk zit er net zoveel in het glas! Wil je iemand de wereld wat positiever laten zien? Verras hem of haar met dit Glas Halfvol! Normaal gesproken wordt alleen de onderkant van het glas gevuld, maar met die glas wordt alleen de bovenste helft van het glas gevuld. Echt halfvol dus. Verbaasde gezichten en glimlachten zijn gegarandeerd!

Oppepbox

Een andere leuke verrassing is de Oppepbox van PresentTree.  Echt een heerlijke oppepper voor als het even wat minder gaat. De cadeaubox is gevuld met 12 verschillende ambachtelijke bonbons en 10 kleine chocolade kikkertjes, echt opkikkertjes dus. Aangezien het is bewezen dat chocolade een positief gevoel op mensen heeft, is deze Oppepbox echt een schot in de roos.

Heliumballon Smile

Als ik alleen al een foto van deze ballon zie, moet ik glimlachen. Kun je nagaan hoe de ontvanger moet lachen als hij of zij deze super heliumballon uit de doos ziet vliegen! Hij vliegt natuurlijk niet helemaal weg, deze heliumballon van een smiley, nog dagen lang veel glimlachten gegarandeerd dus!

What do you think?

-1 Points
Upvote Downvote

Kleine broertjes worden groot!

Budgetkado’s