Er is niks lekkerder dan na een dag hard werken of op een wel verdiende vrije middag op de bank te liggen en een goed boek te lezen. Ook bij eenkadovoor zijn we verzot op lezen, en daarom hebben een lijstje met onze aanraders. Lees dus snel verder!

Inferno

Dan Brown staat bekend om het schrijven zenuwslopende thrillers die je op het puntje van je stoel laten zitten. In het zijn meeste recente boek “Inferno” volg je als vanouds hoogleraar Robert Langdon, die op een nacht wakker in een ziekenhuis in Florence zonder te weten hoe hij daar is beland. Geholpen door een stoïcijnse jonge vrouw, Sienna Brooks, vlucht Langdon en raakt hij verzeild in een duizelingwekkend avontuur. Langdon ontdekt dat hij in het bezit is van een reeks verontrustende codes, gecreëerd door een briljante wetenschapper; een genie dat geobsedeerd is door het einde van de wereld en het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri. De strijd tegen deze mysterieuze vijand voert hen langs tijdloze locaties als het Palazzo Vecchio, de Boboli-tuinen en de Duomo, en Langdon en Brooks stuiten op een netwerk van verborgen doorgangen en eeuwenoude geheimen… Bloedstollend en zeker de moeite waard!

Vijftig Tinten Grijs

Als je de afgelopen maanden nog niet heb gehoord van Vijftig Tinten Grijs, dan heb ik echt onder een steen geleefd, want bijna iedere vrouw heeft het boek wel gelezen. Het verhaal, geschreven door de Britse E.L. James, vertelt hoe de jonge, onbevangen literatuurstudente Anastasia Steele onverwachts in aanraking komt met de charismatische, mysterieuze miljardair Christian Grey. Ze is direct betoverd door hem, maar probeert hem uit haar hoofd te zetten: hij is te rijk en te hoog gegrepen voor haar. Totdat Grey op een dag ineens in de winkel staat waar ze parttime werkt. Anastasia geniet aanvankelijk zeer van alles wat Grey haar op seksueel gebied leert en van de luxe en rijkdom waarmee hij haar omgeeft. Maar meer en meer krijgt Grey de verliefde Anastasia in zijn macht. Zijn donkerste en diepste wens: totale controle over haar. En dit is nog maar het eerste deel, dus bereid je maar voor op de andere twee!

Nog veel meer keuze!

Hier boven staan al twee geweldige boeken, maar er zijn zo veel meer boeken die wij je kunnen aanrader. Neem daarom eens een kijkje op de website van Bol.com, want zij hebben een heel ruim assortiment aan boeken. In een volgende blog zullen wij je wat meer vertellen over enkele spannende boeken waar wij van hebben genoten. Houd onze blog dus goed in de gaten als je benieuwd bent!