Vader worden is hartstikke spannend, vooral als het voor het eerst is. Gelukkig zijn er genoeg boeken om aanstaande papa’s voor te bereiden op hun nieuwe taak. Leuk als kado als je broer of vriend vader wordt of om aan je partner te geven als je zelf zwanger bent. Met deze boeken weet hij precies wat hij straks kan verwachten, hoe hij een luier moet verschonen en hoe hij goed voor jullie nieuwe gezinnetje kan zorgen.

Vader worden voor dummies

Er zijn zoveel boeken in de ‘Voor Dummies’-lijn en dus ook eentje voor mannen die papa worden. Hierin wordt beschreven wat je allemaal kan verwachten als je vader wordt, maar bijvoorbeeld ook hoe financiële stabiliteit creëert.

Zwangerschapsboek voor mannen

Week na week legt dit boek uit wat er allemaal gebeurt in het lichaam van je vrouw of vriendin. Er wordt verteld over de ontwikkeling van de baby, maar ook hoe het gesteld is met de hormonen van je vriendin. Zo weet je precies wanneer je extra lief voor haar moet zijn óf maar beter met je vrienden de kroeg in kan duiken.

Sterke vaders

Dit boek vertelt het hilarische, maar ook inspirerende verhaal van een man die graag veel en goed voor zijn kindje wil zorgen, maar door allerlei factoren wordt tegengewerkt. Natuurlijk aangevuld met feiten en handige tips!

Met de mannen

Weten jullie al dat jullie een zoontje gaan krijgen? Dan is dit boek een leuke inspiratie voor later: in Met de mannen staan namelijk allemaal stoere mannen-uitjes omschreven voor papa!