Bordspellen: je kunt er nooit genoeg van hebben. Het is een mooie manier om samen de avond door te brengen. Er zijn superveel bordspellen, waarmee iedereen de hele avond zoet mee zal zijn. Maar natuurlijk is een top 5 van de gezelligste bordspellen altijd leuk om te weten!

Top 5 leukste bordspellen voor het jongeren/volwassenen

1. Monopoly Elektronisch bankieren

Verdien miljoenen met Monopoly Elektronisch bankieren. Met je eigen pasje en een betaalautomaat wordt dit spel nog veel leuker. In één knop in je eerlijk verdiende 2 miljoen. Je ziet in één oogopslag hoeveel geld je hebt. Net als in het echte leven… Maar dan veel leuker!

2. Twister

Twister is het welbekende spel waar iedereen, jong en oud, de grootste lol mee beleeft. Er wordt een kleur gedraaid en hier moet jij met je voet of hand op gaan staan. Door de verschillende kleuren kom je in de meest hilarische posities te staan. Gegarandeerd een succes met de familie!

3. Cluedo

In het landhuis is een moord gepleegd en het is aan jou de taak om de moord op te lossen. Volg de hints en stel de juiste vragen. Als jij de moord als eerste oplost ben jij de winnaar van het spel.

4. Jumbo Party & Co original

Party en Co is een spel met 2000 vragen en opdrachten. Het beste uit de allerleukste spellen komt weer samen in dit dynamische bordspel. Creativiteit, snelheid en teamwork blijven de sleutelwoorden in de voortdurende race tegen de zandloper. Een super spel voor met de familie.

5. Ik hou van Holland

‘Ik hou van Holland-spel’ is gebaseerd op de succesvolle show bij RTL4 is een spel voor iedereen die wil lachen, zingen, mooie herinneringen ophalen en tegelijkertijd leuke feiten wil horen over ons eigen land. Een hilarische avond wordt compleet met dit spel!

Image Credits: Pixabay.