in , , ,

De leukste cadeaus bij een borrel

Tijdens een gezellig avondje met vrienden of verjaardag komen er natuurlijk lekkere hapjes en drankjes op tafel. Wij hebben de leukste en origineelste gadgets om te serveren op tafel; leuk om kado te geven maar ook om zelf aan te schaffen.

Welk glas?

Je kent dat wel. Je staat gezellig te kletsen op een feestje, je zet je glas ergens neer, je loopt weg, je komt terug, glas weg. Of had je hem toch ergens anders neergezet? Met deze glasmarkers is dat verleden tijd. Iedereen krijgt een eigen kleurtje zodat je altijd weet van wie welk glas is. Moet je natuurlijk wel onthouden welke kleur je hebt gekregen.

Pinokkio

Deze cocktailprikkers zijn gewoon hartstikke leuk en dat is niet gelogen. Je prikt er een blokje kaas aan of een cocktailworstje. Jouw kaasplateau ziet er dus nooit meer ongezellig uit.

Knuffelbeer

Geen saaie opener meer op tafel maar deze leuke knuffelbeer. Hij opent alle bierflesjes met gemak en ligt lekker in de hand. Iedereen wil zijn flesje toch openen moet deze leuke opener.

Shotje

Stoere mannen drinken een shotje en dat gaat zeker lukken met deze shotglaasjes met kogelgaten. Het lijkt net echt maar gelukkig blijft je drankje in je glaasje zitten.

Flessenstop

Op een gegeven moment loopt het feestje toch ten einde en gaat de fles net niet leeg. Dan is deze flessenstop perfect om je fles mee af te sluiten zodat je misschien morgen wel het laatste beetje op kunt drinken.

Image Credits: Pexels.

What do you think?

Verras je geliefde met een romantisch cadeau!

Review Dooparmbandje van Kaya Sieraden