brievenbus cadeau
in

Een cadeau’tje door de brievenbus

Naar een verjaardag gaan is altijd leuk maar als het een keer niet lukt hoef je de jarige niet te vergeten, want tegenwoordig kun je online cadeaus bestellen en door de brievenbus laten bezorgen. De jarige hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Maar het kan natuurlijk ook een cadeau zijn voor je neefje die geslaagd is of zomaar om iemand te bedanken. Greetz.nl heeft de leukste brievenbuscadeaus en ik heb er alvast vijf voor je uitgezocht.

Bloemetje

Bloemen door de brievenbus dat kan toch niet? Toch wel, want bij Greetz.nl verpakken ze de bloemen zo dat het een plat pakketje is maar toch een volle bos bloemen als je ze in de vaas zet. De bloemen liggen in een speciaal folie zodat ze 5 dagen zonder water en voeding kunnen. Bestel dus een prachtige bos rozen voor je moeder en stuur ze als verrassing op.

Chocolade

Je neef is geslaagd voor zijn diploma dus dan is het natuurlijk ontzettend leuk dat hij een origineel cadeau krijgt. Met de chocoladepost van Greetz.nl krijgt hij een heerlijk chocolade telegram van bruine en witte chocolade. Je kunt het nog extra feestelijk in laten pakken ook. Een lekker cadeau voor de geslaagde wat waarschijnlijk heel snel op zal zijn.

Maskertje

Dit cadeau vindt iedere vrouw leuk om te krijgen. Een heerlijke verwennerij voor het gezicht met wel vier verschillende maskers in één doos. Deze verwendoos van Dr. van der Hoog laat je huid weer stralen.

Rammelaar

Je vriendin heeft verteld dat ze zwanger is dus daar moet natuurlijk een cadeautje voor gekocht worden. Dit leuke lammetje rammelt er op los en is heerlijk zacht. Ook leuk cadeau voor de allerkleinste.

Stempelen

Je nichtje is dol op Frozen dus als je haar verrast met deze stempelset zal ze dolgelukkig zijn. De set bevat drie stempels en kleurpotloodjes dus na het stempelen kan ze de afbeeldingen een mooi kleurtje geven. Jij zal vast de eerste zijn die een mooi kunstwerk van haar krijgt.

Allemaal cadeaus waarvan je niet zo snel verwacht dat ze door de brievenbus passen. Dus als je een keer niet naar een verjaardag kunt of je wilt zomaar iemand verrassen laat je dan door ons inspireren voor de leukste brievenbuscadeaus.

What do you think?

2 cadeautjes voor papa

finding dory

9x waarom je Finding Dory moet zien