Natuurlijk hoef je Valentijnsdag niet groot te vieren. Eten laten bezorgen en lekker knus een filmpje op de bank kijken is ook erg gezellig. Maar een klein cadeautje kan er altijd bij. Het hoeft geen groot valentijnscadeau te zijn, want je weet wat ze zeggen; het gaat nooit om de formaat. En vaak hebben kleine cadeaus ook een grotere betekenis dan de grote cadeaus.

Monkey Nail Dryer

Voor de heren die radeloos zijn met Valentijnsdagcadeaus, is de Monkey Nail Dryer zeker een goede tip! Het is een leuke nageldroger en dankzij de Monkey Nail Dryer heb je geen dure apparaten zoals UV lampen nodig om je nagels te drogen. De grappige aap blaast je nagels snel droog wanneer je je vinger op het plateau legt. Het is erg compact en je kan het overall mee naar toe nemen. Een erg leuk cadeau voor iedere vrouw en je zal haar zeker blij maken met Valentijnsdag!

Chocobox

Iedereen is gek op chocolade! Verras daarom jou geliefde met de chocobox “Liefde is… wij tweetjes”. De chocolaatjes in de box zijn hartvormig en gevuld met heerlijke nougat-hazelnoot crème. Je kan de box personaliseren met naam en tekst.

Rode roos

Wij hebben de beste kwaliteit rozen geselecteerd en bezorgen de bloem namens jou met een perfect passende mooie glazen vaas. Dat is nog eens een prachtig cadeau om jou geliefde mee te verrassen! Een roos hoort natuurlijk gewoon bij Valentijnsdag.

Wenskaart

Maak de wenskaart persoonlijk door er een eigen foto, tekst en verrassing bij te voegen. Dit kaart heeft aan de voorkant twee beertjes waarvan de ene beer, de ander op de wang kust. Er staar ook een leuke tekst op namelijk “een kusje voor jou”.

Kussensloop

Met deze kussensloop waar je een eigen foto op kan zetten, zal je geliefde zeker vaak over je dromen. Om het extra romantische te maken heb je ook keuze uit een hartvormige kussen.