Kinderen die buiten spelen.. Niks is heerlijker dan dat! Ze maken lol, vallen, staan weer op en gaan weer verder met spelen. Prachtig om naar te kijken. Tegenwoordig heb je ook veel “gadgets” die leuk zijn om in de tuin te hebben. Gadgets waarbij kinderen nog meer plezier hebben aan buitenspelen. Ik heb er een aantal leuk gevonden, ik weet wel zeker dat we het kinderen nog leuker maken met deze musthaves voor bijvoorbeeld in de tuin.

Basketbal standaard

Spelen met een bal is leuk, maar spelen met een bal én een bepaald doel is nog leuker. De basketbal standaard is dan ook echt iets voor peuters en kleuters. Het is super stevig en gemaakt van stalen buizen constructie. Het leuke van deze basketbal standaard is dat je het voor zowel binnen als buiten kan gebruiken en dat betekend binnen- en buitenpret! En geloof me, peuters en kleuters zullen hier uren zoet mee zijn!

Strandset

Dagje weg naar het strand? Dan moet je zeker deze strandset bij je hebben. Als je aan het genieten bent op het strand dan heb je waarschijnlijk ook de behoefte om wel eens bezig te zijn met de kinderen. Dat gaat zeker lukken met de strandset. Het bestaat uit een transparante strandtas, beachballset, gooi- en vangspel, strandkoker en een opblaasbaar neukkussen. Je hoeft je zeker geen zorgen te maken over vervelen, want door deze strandset is er genoeg plezier voor op het strand!

 

Watersproeier

Wat is er nou fijner dan met water spelen in het hete weer? Niks toch? Ik heb een super leuke watersproeier gevonden voor de kinderen. Ze zullen er zeker veel plezier van beleven. De watersproeier is eigenlijk een soort clown. Als je de watersproeier aansluit, spuit de hoed van de clown omhoog. Grappig hè? Het is heerlijk om mee te spelen, het zorgt voor verkoeling tijdens de warme dagen. Je zal ook heel veel waterpret beleven!