Hiep hiep hoera, BULBBY bestaat 10 jaar! Tijd om eens beter te kijken naar deze leuke webshop! Een webshop die zich volledig richt op originele cadeautjes met een persoonlijke tint. Leuk om te geven, maar natuurlijk ook om jezelf cadeau te doen. Ideaal voor mensen die graag iets unieks krijgen! BULBBY heeft een uitgebreid assortiment aan producten, waar je je eigen naam of tekst op kunt bedrukken. Voor elke gelegenheid, leeftijd en prijscategorie is er wel een cadeautje te bedenken. Daarnaast gaat BULBBY verder dan alleen het bedrukken van cadeautjes. Ze werken met een uitgebreide collectie naam logo’s, ontworpen door een eigen team ontwerpers. Of je nu een uitgesproken ontwerp of een subtiele afbeelding wil, er is voor ieder wat te vinden!

Baby, It’s cold outside

Met de koude winterdagen voor de deur, kruipen we maar al te graag onder een warm dekentje op de bank. Maar het maakt het natuurlijk nog leuker om onder een eigen ontworpen plaid te liggen. Lekker warm en knus, maar het staat ook nog eens heel gezellig! Ontwerp er één met sneeuwvlokjes of een rendier voor een echt wintergevoel.

Oh kom er eens kijken

Persoonlijk is dit één van mijn favorieten. BULBBY heeft genoeg originele Sinterklaas cadeautjes in de webshop, maar wat is er nu origineler om die cadeautjes op 5 december in een persoonlijke jutezak neer te zetten. Gegarandeerd een geslaagde pakjesavond!

 

Kussenhoes

Met een mooie kussenhoes heb je al snel een echte eye-catcher op je bank of bed. Bij BULBBY kun je zelf een kussenhoes ontwerpen, waarmee je al snel je interieur helemaal opfleurt. Leuk voor bijvoorbeeld een housewarming of om je eigen huisje mee in te richten!

En alvast een tip voor kerstavond!

Fonkelende glazen, schitterende lichtjes en je familie om je heen. Tover dit jaar je tafel extra mooi en gezellig door een eigen persoonlijke tafelkleed, servetten, placemats of onderzetters met je naam. Hiermee zorg je voor een schitterend kerstdiner!