Wat is er leuker: het krijgen van een zelfgemaakt cadeau met je eigen naam of het geven van een zelfgemaakt cadeau met naam? Wat je antwoord ook is: bij Bulbby ben je aan het juiste adres! Met een zeer divers en hip aanbod bij het bedrukken van kleding, tassen, boeken, stickers, textiel, en lifestyle kun je qua creativiteit helemaal losgaan. De kracht ligt hem in de superleuke naamlogo’s en eigen teksten. Daarnaast zijn de artikelen leverbaar in meerdere productkleuren, opdrukkleuren en diverse opdrukmogelijkheden.

Bulbby loves to blog

Ideaal voor sportteams, een vrijgezellenavond of andere activiteiten zijn deze poloshirts met opdruk. Leuk om aan te trekken, eventueel samen met je vrienden, tijdens Koninginnedag, vakantie, sporten of het uitoefenen van je hobby. Ontwerp je persoonlijke product met behulp van diverse hippe opdrukmogelijkheden. Er is keuze uit de maten S t/m XXL en vijf moderne kleuren. Het meest uniek is toch wel je eigen zelfbedachte creatieve tekst!

Bulbby loves to shop

Lekker geshopt met de meiden maar vervolgens is je tas zoek? Los dit probleem voorgoed op door het creëren van je eigen opvallende tas! Ideaal om je eigen tas terug te vinden is deze hippe gekleurde shopper. Leverbaar in drie kleuren met bruine handvatten en natuurlijk je eigen unieke gekleurde tekst!

Bulbby loves friends

Welke volwassene kent hem niet meer van vroeger: het vriendenboekje van de basisschool! Ieder kind is trots wanneer een geliefd familielid, klasgenootje, vriendje, de juf of meester in dit boekje schrijft! Extra leuk wordt het wanneer je kind trots de klas rond kan met een zelfgemaakt vriendenboekje. Leverbaar in 3 kleuren en is met de vele opdrukkleuren superleuk voor zowel jongens als meisjes!

 

Bulbby is dus hét adres voor diverse gepersonaliseerde artikelen! Een overzichtelijke site met zeer veel opties, ideeën en voorbeelden zodat je optimaal gebruik kunt maken van je eigen creativiteit. Van eKomi krijgt deze site het zilveren keurmerk maar van ons krijgt het alvast goud!