Binnenkort een groot feest omdat je vader, man of oom vijftig wordt? Daar kan een subliem cadeau natuurlijk niet aan ontbreken. Origineel en leuk is om een belevenis te geven. Lekker uitwaaien tijdens een ritje blokarting of misschien wel een anti-slipcursus. Er is heel veel keus, maar jij bepaald! Hieronder de top drie leukste belevenissen voor Abraham!

Blokarting

Als je van een stevige wind en krachtige snelheid houdt, dan is deze nieuwe sport uit Nieuw-Zeeland dé sport voor jou! In nog geen vijf minuten leer je hoe je over het strand moet racen en dan is het aan jouw om te bepalen hoe hard je durft te gaan! De spanning en sensatie nemen de touwtjes in handen tijdens deze fantastische rit! Blokarting is de nieuwste manier van strandzeilen. Makkelijk te leren, spectaculair en geschikt voor iedereen! Na afloop van het arrangement ontvangt u een speciale kortingskaart ter waarde van € 7,50. Deze kortingskaart kunt u bij uw eerstvolgende bezoek gebruiken. Sommigen zullen de 60 km. per uur wel eens kunnen halen… bent jij er klaar voor?

Zelf een vliegtuig besturen

Droomt je er wel eens van om een vliegtuig te besturen? Maak deze droom dan nu waar en ervaar het zelf vliegen tijdens een kennismakingsles. Onder het genot van een kopje koffie of thee krijg je de grondbeginselen van het vliegen, zoals de basis instrumenten en handelingen, door jouw instructeur uitgelegd. Daarna stap je in de Cessna die voor je klaar. Het avontuur kan nu beginnen!  De start en landing neemt een ervaren instructeur op zich maar eenmaal in de lucht bestuur je, circa 15 minuten, zelf het vliegtuig. Om deze geweldige belevenis niet te vergeten ontvang je na de vliegsessie een vliegdiploma ter herinnering. Een droom die werkelijkheid wordt!

 

Anti-slipcursus

Tijdens deze rijvaardigheidstraining maak je o.a. kennis met het rijden op glad wegdek en het maken van een noodstop. Tijdens de cursussen worden noodsituaties gesimuleerd, met als doelstelling het verhogen van de rijvaardigheid en het vergroten van het bewustzijn m.b.t. autorijden. Elke cursus begint met een klassikale theorieles, waarin de oefeningen worden uitgelegd. Vervolgens ga je samen met drie andere cursisten in een slipauto de baan op om de oefeningen in praktijk uit te voeren. Zowel voor de beginnende als de ervaren automobilist is het verstandig om de vaardigheden regelmatig op scherp te zetten. Hiertoe bieden deze antislipcursussen de uitgelezen mogelijkheid. De slipcursus is op basis van roulatie. Er zitten vier deelnemers per voertuig en tijdens de cursus wordt gerouleerd, zodat iedereen aan alle oefeningen deelneemt. Een spectaculaire slipervaring!