in , ,

Cadeau als verrassing

Ja, ik ben gek op cadeaus! Ik vind het heerlijk een cadeautje te krijgen, maar als ik heel eerlijk ben dan vind ik het nog leuker om iets cadeau te geven. Vooral als ik een superleuk cadeau heb, waarvan ik weet dat het echt gewaardeerd gaat worden!

Perfect cadeau

Zo heeft mijn man Leo een nieuwe hobby en van de week kwam ik een cadeau tegen dat daar echt perfect bij past. Het had ook nog eens een leuk prijsje, dus ik heb het gelijk besteld. Maar helaas heeft het best een lange levertijd en oh, daar kan ik dan echt van balen! Want inderdaad, ik ben nieuwsgierig hoe het cadeau er in het echt uitziet en ik wil het dan gewoon graag cadeau geven.

Beetje nieuwsgierig

Om hem een beetje nieuwsgierig te maken, heb ik hem van de week verteld dat ik een heel leuk cadeautje voor hem heb. En ja, dan wordt hij gelukkig wel een beetje nieuwsgierig. Hij begon mij een beetje uit te horen, maar verder heb ik natuurlijk niets los gelaten. Het grappige is dat hij nu bij ieder pakketje denkt dat het wel eens voor hem zou kunnen zijn. En we krijgen hier eigenlijk best veel pakketjes binnen! Het is overigens nog niet binnen, dus verder kan ik nog niets verklappen!

Boontje komt om….

Maar… hoe gaat dat gezegde ook alweer? Boontje komt om z’n loontje? Want gisteren kreeg ik een berichtje van een vriendin, met de vraag of ik de laatste tijd nog leuke pakketjes heb ontvangen. Mmm… zoiets vraagt ze vast niet uit interesse voor mijn postbode. Ik heb natuurlijk gelijk geantwoord dat ik nog niets heb gezien en haar natuurlijk ook geprobeerd uit te horen. Maar helaas, verder als ‘houd de brievenbus maar in de gaten’ ben ik nog niet gekomen. Boontje komt om z’n loontje dus. Maar ik ben gek op verrassingen, dus ik hou de brievenbus met veel plezier in de gaten!

Image Credits: Pixabay.

What do you think?

De beste manier om verslaafd te zijn aan koffie

communie cadeau

Tips voor communie cadeaus!