in

Cadeau Confession: ik ben mijn eigen aanbidder!

Misschien zul je het niet verwachten, maar iedereen heeft wel een cadeau bekentenis; klein of groot! Lees snel mee met het verhaal van Anne, die haar eigen aanbidder is!

“Ik weet niet precies hoe het zo gekomen is, ik denk omdat we het al een tijdje over Valentijnsdag hadden met een groep vriendinnen. Zij hebben allemaal een leuke vriend, al is de een attenter dan de ander. Ze vroegen zich allemaal af wat ze voor Valentijnsdag zouden krijgen: een mooie bos rode rozen, een ketting of een romantisch etentje. Allemaal lieve cadeaus voor de dag van de liefde natuurlijk.”

Lekker zwijmelen

“Ongeveer een week voor Valentijnsdag kwam een van mijn vriendinnen helemaal happy naar ons toe: haar vriend had gezegd dat ze het hele weekend vrij moest houden en haar paspoort klaar moest leggen! Hij wilde niet verklappen waar ze naartoe gaan, het enige dat ze wist: het was een weekendje weg. Je begrijpt, de zwijmelverhalen ging weer helemaal van start; zou hij haar verrassen met een weekendje Den Bosch of Maastricht als valentijnscadeau. Of nog mooier het romantische Venetië of Parijs!”

Zielepoot?

“Ik zwijmelde lekker mee, leuk toch! Tot een van mijn vriendinnen ineens verschrikt keek: ‘Ach, maar jij hebt helemaal geen Valentijn!’ Ik schrok er een beetje van, ze zei het alsof ik heel zielig ben. Waarna de rest van de vriendinnen haar bijvielen: ze moesten inderdaad rekening met mij houden, want het was allemaal niet makkelijk voor mij. Maar hallo, ik vind het helemaal niet erg, ik zwijmel graag mee! De dagen erna kwam er steeds weer terug, zij wilden het liever niet over hun plannen hebben omdat het sneu voor mij zou zijn.
Ik baalde er echt van en tegen mijn schoonzus klaagde ik er over. Zij zei, waarschijnlijk voor de grap: ‘Dan bestel je toch een mooie bos rozen voor jezelf! Dan heb jij ook een Valentijn!’ We moesten er hartelijk om lachen, want wie doet dat nu?”

Dan maar zelf doen

“Die dagen erna bleef het eigenlijk maar in mijn hoofd malen: als ik nou zelf iets bestel dan vinden ze mij niet zielig meer! En de dag voor Valentijn zag ik ineens een hele mooie bos rozen voorbij komen in een nieuwsbrief. Echt een mooie bos rode rozen, die ik sowieso wel zou willen hebben, gekregen van mijn Valentijn of niet. En voor ik het wist had ik die mooie bos rozen besteld! Met een klein kaartje: Will you be my Valentine? Eigenlijk had ik ook gelijk spijt, maar toen was het laat.”

Op mijn werk bezorgd

“De volgende dag rond 10 uur werd de bos rozen op mijn werk bezorgd en dat trok veel bekijks. Het was dan ook een hele mooie bos rode rozen. Ik werk samen met een van mijn vriendinnen; zij vond het helemaal geweldig voor mij. Een foto van mij en de bos bloemen werd gelijk op de groepsapp gegooid, dit was nieuws! Ze waren natuurlijk razend nieuwsgierig: wie zou mijn Valentijn zijn. Zelf vonden ze maar dat ik er rustig onder was, ik wilde toch ook wel weten wie mijn Valentijn is? Maar ik durf ze echt niet te vertellen dat ik zelf mijn eigen aanbidder ben….”

Ook jouw Cadeau Confession vertellen? Mail dan jouw verhaal tussen de 800 en 1000 woorden naar info@eenkadovoor.nl o.v.v. Cadeau Confession.

What do you think?

One Comment

Loading…

0

Mijn pijnlijkste cadeau ooit

Traveling around the world!