in ,

Cadeau Confession: ik wist al wat mijn verrassing was!

Lees iedereen week mee met de rubriek Cadeau Confession! Misschien zul je het niet verwachten, maar iedereen heeft wel een cadeau bekentenis; klein of groot! Lees snel mee met het verhaal van Tara, die allang wist welke verrassing zij van haar vriendje zou krijgen!

Verjaardagskado

“Het begon een paar weken voor mijn verjaardag. Mijn vriendje ging naar huis en ik wilde hem nog uitzwaaien voor het raam. Ik stond dus te wachten, maar het duurde best lang. Ik liep naar de voordeur om te kijken waarom het zo lang duurde. Toen hoor ik hem met mijn broer praten. Ze hadden het over kado’s en verrassingen… en voor ik het wist stond ik een beetje af te luisteren. Gewoon, uit nieuwsgierigheid, ik was helemaal niet van plan om echt af te luisteren.”

Weg verrassing

“Ineens zei mijn broer: ‘Leuk joh, een weekendje Venetië voor haar verjaardag, gaat ze echt helemaal te gek vinden!’ Ik schrok er eigenlijk zelf van en liep snel terug naar mijn kamer! Helemaal happy, want yes, hij gaat mij verrassen met een weekendje Venetië! De lieverd, hij wist dat ik daar graag heen wil. Na een paar minuten kon ik hem alsnog uitzwaaien en eigenlijk gelijk belde ik mijn beste vriendin op om te vertellen wat ik zou krijgen! Ze reageerde ook erg enthousiast en zei vervolgens heel droog: ‘Nou, hij zal wel balen dat het geen verrassing meer voor je is!’ Daar was ik wel even stil van. Want inderdaad: hij wilde mij verrassen en nu wist ik het al. We hadden het wel even over mijn verjaardag gehad en hij zei dat hij mij mee uit eten zou nemen, bij de Italiaan.”

Mondje dicht

“Daarna baalde ik er dus eigenlijk juist van dat ik al wist wat ik kado zou krijgen en besloot het niet tegen hem te zeggen. In de dagen voor mijn verjaardag heeft hij veel hints gegeven over mijn verjaardag, maar ik heb bij allemaal gedaan alsof ik niet wist wat we gingen doen. Verder heb ik het ook tegen niemand verteld dat ik het wist. En toen hij het mij uiteindelijk vertelde, heb ik heel verrast en enthousiast gereageerd! Nee, ik denk niet dat ik hem ooit vertel dat ik al wist dat we een weekendje naar Venetië gingen, dan zou ik hem teleurstellen. En het weekendje weg was trouwens geweldig!”

Ook jouw Cadeau Confession vertellen? Mail dan jouw verhaal tussen de 800 en 1000 woorden naar info@eenkadovoor.nl o.v.v. Cadeau Confession.

Image Credits: Pixabay.

What do you think?

cadeau babyshower

Babyshowercadeaus

Noodcadeaus; wie heeft ze in huis?