Cadeau festivalganger

Cadeau festivalganger; geen nood, op onze website vinden jullie de zoekoptie: cadeau festivalganger Wie verwen jij dit jaar met een festivalticketje verpakt in een festival verwenpakket. Op deze site vinden jullie gadgets zoals bijvoorbeeld, de Spinning Hag Egg poncho, tattoo mouwen en de retro zonnebrillen.

Nog verder

Ga zeker nog een stapje verder: Niet enkel wat versiering zoals hoedjes en sjaaltjes kan lollig zijn maar geef zeker een Photobooth Party pakket mee, op deze manier zullen er toch enkele leuke foto’s worden genomen tussen het juichen en het dansen door.

 

Voor een festival met overnachting heeft ook deze site de perfecte cadeau:

 

Is het festival niet echt vlak in de buurt, dan zal je man natuurlijk kiezen voor een combiticket met overnachting. Niemand wil natuurlijk dat haar man eenzaam ligt te slapen in zijn twee seconde tentje. Geef daarom zeker ook een gepersonaliseerde knuffelbeer met de mooiste foto die je van jezelf kon vinden.

 

Kortom: Stuur jij jouw festivalganger dit jaar op stap? Vergeet vooral jouw cadeau festivalganger pakket niet: de poncho, de tattoo mouwen, de versiering en de mooie knuffelbeer. Het plezier maar ook de veiligheid van jouw man is gegarandeerd.