Cadeau idee

Cadeaus geven, het is niet altijd even makkelijk! Voor welke persoon kun jij wel een cadeau idee gebruiken? Vast voor een van deze personen!

Die nieuwe collega

Leuk, een nieuwe collega! Het is best een aardige vent en het is heel leuk dat hij gaat trouwen, maar wat moet je hem nu weer cadeau geven? Je weet zijn achternaam eigenlijk nog niet eens. Het kan sowieso lastig zijn om voor een collega een cadeau te moeten kopen, gewoon omdat je niet altijd zo’n hechte band met elkaar hebt.

Ons cadeau idee; geef met meerdere collega’s een cadeau! Met meer budget is het vaak makkelijker om een geschenk te kopen. Geef bijvoorbeeld een tegoedbon voor een etentje of een hotelovernachting. Dat zijn cadeaus die het altijd goed doen.

Jouw nieuwe schoonmoeder

Je hebt net een relatie en alles gaat z’n gangetje. Totdat zijn moeder jarig is en hij laat weten dat jullie zijn uitgenodigd voor haar 65ste verjaardag. Daar moet een mooi cadeau bij komen, maar wat? Jouw partner heeft natuurlijk ook geen idee, het cadeau idee hoef je van hem echt niet te verwachten.
Ons cadeau idee; zorg voor een persoonlijke verrassing. Een dienblad met foto’s van de hele familie, een oude foto van vroeger op canvas of een tegoedbon voor een fotoshoot met de huidige familie. I

Je zwager die alles al heeft

Iedereen heeft er wel een; zo’n betweterige zwager die alles beter weet, en nog irritanter, alles al heeft! Want wat moet jij daar nu weer voor kopen! Hij wil natuurlijk alleen cadeaus die eigenlijk buiten jouw budget liggen en ieder jaar is het hetzelfde feestje.

Ons cadeau idee; ja, wat lastig! Je kunt gewoon wat geld naar zn rekening over maken, maar dat is wel weer een beetje lullig haha. Maar als hij alleen cadeaus wil die buiten jouw budget liggen, geef dan maar gewoon geld. Er zijn genoeg leuke manieren om geld te geven.

Image Credits: Photodune.