Je bent op zoek naar een cadeau voor een jongen van 15 jaar en logisch dat je het lastig vind om een geschikt kado te vinden. Wees gerust; eenkadovoor.nl heeft een mooi overzicht met kadotips waar je zeker een origineel kado voor jongen 15 jaar zal vinden.

Sportieve kado’s

Voor de sportieve jongen die zijn 15e verjaardag viert is een kado wat te maken heeft met voetbal altijd leuk.

Gamen

Op zoek naar een kado voor je grote broer of je vriend? Hij heeft vast een game computer, zoals een Wii, Xbox 360 of Playstation. En wedden dat een van de nieuwste games op zijn verlanglijst staan? Zoek uit van welk soort spellen hij houdt en je hebt zo een nieuw spel voor hem geregeld.

Gadgets

Een nieuwe tablet past misschien niet in jouw budget, maar een hoesje voor de telefoon of tablet is altijd een mooi kado jongen 15 jaar. Je hebt ze in veel verschillende soorten en maten, van retro, hip, tot telefoonhoesjes met een eigen foto. Als jouw zoon of broertje altijd met zijn telefoon bezig is, dan is een mobiele oplader ook echt een uitkomst. Hiermee kan hij zijn smartphone of tablet nog drie keer opladen, zonder stroom te hebben. Ideaal tijdens vakantie of het stappen. Grappige kado’s doen het op deze leeftijd ook erg goed. Op eenkadovoor vind je de leukste kado’s voor een jongen, voor alle leeftijden. Twijfel je nog over het kado dat je wilt geven? Neem anders ook eens een kijkje bij onze kadotips voor een jongen van 14 jaar of kadotips jongens 16 jaar.