in ,

Cadeau jongen 7 jaar

Een jongen van 7, al zo groot maar nog zo klein! Wat koop je nou als cadeau voor een jongen van die leeftijd? Wij hebben een aantal fijne tips voor je op een rij gezet.

Bouwen, bouwen en bouwen

Bouwspeelgoed zoals Lego en K’nex is erg populair op die leeftijd en eigenlijk kun je er nooit teveel van hebben. Je kunt met ieder budget wel iets vinden. Er zijn kleine verpakkingen van Lego maar ook reuze bouwpaketten van K’nex te vinden. Maar er is ook veel ander bouwspeelgoed te vinden op de markt. Bijvoorbeeld stenen en staafjes met magneten, complexe knikkerbanen of zelfs technische constructiesets.

Experimenteren en ontdekken, binnen en buiten

Jongens van deze leeftijd zijn dol op experimenteren en ontdekken. Afhankelijk van zijn interesses kun je kiezen voor een eerste laboratorium, een starterset voor een moestuin of een elektrisch bouwset. En een wereldatlas voor kinderen of een informatief boek over dieren is een prachtig geschenk natuurlijk. Ook in deze categorie kan iedere portemonnee slagen. Een simpele magneetset of een complete microscoop, je kunt het zo duur maken als je wilt.

Nerf

Vooral als het heerlijk weer is, dan is het heel fijn om met de Nerf aan de slag te gaan! NERF is hét schietspeelgoed van dit moment. Door de ruime keuze is er voor iedereen de juiste blaster of boog en kan je overal, zowel binnen als buiten, de strijd aangaan.

Nog meer cadeautips

Weet je het na deze tips nog steeds niet? Dan hebben we nog een paar random cadeautips voor jou. Een stickerboek met zijn favoriete superhelden of tekenfilm figuren doet het altijd wel goed. Net zoals een spannend voorleesboek. Een goede bal voor de sportieveling, Playstation of Nintendo spel voor de gamer of een timmer- en zaagset voor de creatieve jongen. Ook kun je denken aan een jaarabonnement voor een leuk (attractie)park of bijvoorbeeld de Donald Duck!

What do you think?

Persoonlijke Vaderdag geschenken

Review Cluedo Junior