in ,

Wegdromen met een goed boek voor jezelf

Natuurlijk is het super leuk om anderen cadeautjes te geven maar hoe leuk is het om jezelf zo nu en dan iets kleins cadeau te doen? Een goede reden is er altijd: Je hebt bijvoorbeeld promotie gemaakt op het werk of een goed cijfer gehaald voor een tentamen. Maar met of zonder goede reden, het is zeker toegestaan om af en toe iets leuks voor jezelf te kopen!  

Een boek voor jezelf!

Even tijd voor jezelf, even rust en wegdromen in een geweldig verhaal. Dat gun je jezelf toch op zijn tijd? Er gaat namelijk niets boven een goed boek. Op bol.com vind je zo ongeveer alle boeken die je je kunt voorstellen. Hieronder vind je een van de meest verkochte boeken van de website, om jouw wishlist compleet te maken!

The Fault In Our Stars

In dit, naar eigen zeggen, geweldige boek, volg je de jonge, terminaal zieke Hazel en haar vrienden en familie. In het hartverscheurende maar ook prachtige verhaal komen verdriet en liefde samen. En smelten zul je! Het boek is verfilmt en nog steeds te zien in vele bioscopen. Het boek is zowel in het Engels als in het Nederlands verkrijgbaar en zeker een aanrader!

Rupsje nooitgenoeg

Krijg jij ook nooit genoeg van lezen? Neem dan zeker een kijkje in de webshop van Bol.com. Naast deze twee geweldige boeken is er namelijk nog een heel breed assortiment te vinden in de webwinkel! Als je precies weet wat je zoekt zal je dit snel vinden en anders zit er sowieso iets leuks voor je in de top 100!

What do you think?

Kado voor jezelf: kookboeken voor een keukenprinses

Vraag van de week: Geld kado vragen