in

Lang leve de koning! Oranje cadeaus en gadgets

Hiep hiep hoera, 27 april is Koning Willem Alexander jarig en dat vieren wij met Koningsdag! Uiteraard met deze leuke cadeaus, lees je mee?

In de oranje-stemming!

Je komt natuurlijk helemaal in de oranje-stemming door je kleding hierop aan te passen. Zo kun je helemaal incognito gaan en je kleden in een oranje Zentaipak. Deze is ook beschikbaar in de kleuren van de Nederlandse vlag. Ga je liever voor een superheldenlook? Dan is de Holland Cape iets voor jou. In combinatie met het Zentaipak ben je de ultieme oranjesupporter!

Borat mankini

De echt lefgozer gaat trouwens voor wat minder kleding; de oranje Borat mankini! Herinner je je de film Borat nog? In zijn film droeg hij een heel bijzonder badpak, de mankini. Wil jij net zo opvallen als hem? Met deze mankini weet je zeker dat alle ogen op jou gericht zullen zijn, of je nou op het strand bent, aan het zwembad ligt of naar een verkleedfeestje gaat.

Oranje gadgets voor jou!

De poufs van Sit & Joy zijn ook leuke oranje gadgets. Ze zijn er in allerlei soorten en maten; zo is er de kleine Dot, Kids Stoel en de Balina. Ook leuk, het oranje LichtShirt LEDText. Hiermee laat je iedereen zien wat jij denkt! Grappige teksten, je naam en telefoonnummer of reclame voor je eigen bedrijf: alles wat je wilt kan je programmeren in dit t-shirt. In totaal kan je zes teksten programmeren, van in totaal meer dan 1700 tekens en deze teksten kun je onbeperkt weer veranderen. Ook kan je eenvoudig kiezen uit 9 snelheden en 9 helderheidslevels. Op het uitneembare LED-paneel kun je elke tekst voorbij laten komen die jij wilt en veranderen wanneer je wilt. Je hoeft geen techneut te zijn om de tekst te veranderen, binnen een minuut heb je weer een nieuwe tekst!

 

 

Image Credits: Pixbay.

What do you think?

Cadeautjes voor zwangere vrouwen! (ook voor Moederdag!)

Zo word jij een beter vriendje! Maar of de dames hier blij mee zijn?