We horen je denken: wat geef ik als cadeau man 20 jaar? Het is ook moeilijk, maar wij geven je graag cadeautips tijdens deze zoektocht. Kado jongen 20 jaar kan lastig zijn, laat je dus gerust door ons inspireren!

Cadeau man 20 jaar

Als je weet dat je zoon, neef, kleinzoon op reis gaat binnenkort, dan is het heel handig om een leuke gadget of kado te kopen dat te maken heeft met zijn volgende reis. Als wij dan toch een tip mogen geven voor Kado jongen 20 jaar, dan is het om het persoonlijk aan te pakken.

Grappige kado’s

Als je een kado zoekt voor een goede vriend, dan neig je meer naar grappige cadeaus. Misschien zelfs cadeaus met een erotisch tintje. Vriendengroepen hebben de behoefte om elkaar gekke cadeaus te geven. Wat dacht je van een spionagekit om vrouwen mee te bespieden?

Gamen

Op zoek naar een kado voor je grote broer of je vriend? Hij heeft vast een game computer, zoals een Wii, Xbox 360 of Playstation. En wedden dat een van de nieuwste games op zijn verlanglijst staan? Zoek uit van welk soort spellen hij houdt en je hebt zo een nieuw spel voor hem geregeld.