Woehoe, i’m finally settled in mijn nieuwe stulpje! Vanaf mijn heerlijke bank kijk ik met trots naar mijn net geschilderde muren en knus brandende kaarsjes: ik voel me thuis, echt thuis… misschien wel meer dan ooit te voren. Hoe dat komt? Door mijn excentrieke, vrolijke en eigenzinnige inrichting die mijn huisje tot ‘mijn project’ hebben gebombardeerd. Heerlijk: al dat kluswerk, nog mooier: het resultaat.

Een goede start in de morgen, is een dag zonder zorgen

Ik moet wel bekennen dat de overstap van een warm en druk kletsend gezin naar een woning waar enkel de kat van de buren mij ‘s ochtends met haar sierlijke bewegingen begroet, groter is dan gedacht. Jawel, ook ik, die altijd vrolijke en stralende blonde dame met pit voor tien, voelde mij op avond nummer één ietwat eenzaam. Totdat er de volgende ochtend een pakketje werd bezorgd. Voor wie? jawel… voor mij! Direct werd mijn eenzame gevoel weggenomen door een rush van blijdschap en before i knew it had ik een stralend pakketje van Greetz in mijn handen, compleet met grote, paarse strik.

Mok met een gedachte

Met een nieuwsgierig brein dat groter is dan mijn kledingkast en vliegensvlugge handen die niet konden wachten om dit vrolijk makende pakketje te verlossen uit haar kleurrijke omhulsel, was de optelsom snel gemaakt. In mijn ochtendoutfit en met mijn slofjes nog aan mijn voeten gritste ik het papier van het pakketje. het resultaat: een gepersonaliseerde mok (in de stijl van mijn interieur, how amazing!)  waarin een enorm lief kaartje zat van mijn leuke collega’s van Eenkadovoor.nl.

Het mooie aan dit moment was dat ik nog geen mogelijkheid had gevonden om kopjes, borden en ander servies in te slaan… like they knew this! Deze mok mag als eerste een plek in mijn spiksplinter nieuwe kast innemen. En ik… ik mag mij gelukkig prijzen met lieve collega’s als deze!

Persoonlijk momentje

Ik moet eerlijk bekennen dat ik  op serviesloze dag nummer  één  mijn lippen ongegeneerd aan de colafles zette, om mijn onherroepelijke drang naar fris (en suiker!) te verhelpen. Op dag twee heb ik voor het eerst ‘officieel’ ontbeten in mijn paleisje… samen met mijn nieuwe mok! Heerlijk: rustig wakker worden, wetende dat er mensen zijn die aan je denken en je een cadeau geven dat ook nog eens een praktische rol vervult in mijn nieuwe, onafhankelijke en more exciting than ever leventje!  Mocht ik binnenkort in de welbekende cadeau-crisis verkeren (je kent het wel: urenlang door de stad wandelen, op zoek naar het perfecte cadeau, om vervolgens met lege (en ijskoude!) handen terug te keren), dan staat de gepersonaliseerde mok definitely hoog op mijn to give lijstje. Want hoe je het ook wendt of keert, een gepersonaliseerd cadeau is het mooiste wat je iemand geven kunt.

Cheers!

Inmiddels heb ik mijn nieuwe servies veelvuldig ingeslagen en is de mok voorzien van een aantal leuke broertjes en zusjes. Toch is deze mok de grote eye catcher uit mijn servieskast. Het is tevens het enige item waar een persoonlijke gedachte achter schuilt. Wat mij betreft een perfect begin van een nieuwe, maar hele spannende periode van mijn leven. Daar proost ik op… inderdaad: met mijn super toffe, originele en geweldig uitziende mok!

liefs,

Britt

 

>> met dank aan Britt Leenaarts