in ,

Nieuwe baan? Geef een herinnering mee!

Als een van je geliefde collega´s je gaat verlaten omdat hij/zij een andere baan heeft gevonden, ben je natuurlijk niet blij. Toch is het wél leuk om een herinnering mee te geven aan je collega, zodat hij of zij nog eens terug kan denken aan jullie tijd samen op het werk. Wij zochten een paar leuke opties cadeau nieuwe baan voor je uit!

Met al je collega’s samen

Maak je collega blij met een heel persoonlijk aandenken: een vriendenboek vol met foto’s, wensen en warme en grappige herinneringen van jou en je mede-collega’s. Dit cadeau wordt een leven lang gekoesterd en bewaard. Stel een persoonlijke lijst met vragen op en nodig per e-mail alle collega’s uit om mee te doen. Kies een mooie foto en titel voor de omslag en schrijf een persoonlijk voorwoord. Alle collega’s kunnen de vragen beantwoorden en foto’s toevoegen.

Digitaal mozaïeken zonder puinhoop

Bij Moz-Art maak je een prachtig foto-mozaïek voor een afscheid. Een uniek cadeau, opgebouwd uit vele persoonlijke foto’s afgedrukt op de allermooiste materialen zoals plexiglas, aluminium of op traditioneel canvasdoek. Je hoeft geen ingewikkelde software te downloaden om aan de slag te gaan, je werkt namelijk volledig online. Het verzamelen van de foto’s kan alleen, maar ook samen met andere personen. Nodig online je vrienden, familie of collega’s uit en maak samen een fotomozaïek!

Zingen voor je collega

Wil je een grappig afscheidscadeau geven? Verras je collega dan met een bedankt liedje met naam. In deze Bedankt SurpriseSong wordt degene die jij wil bedanken persoonlijk toegezongen. De songtekst bepaal je door een aantal vragen te beantwoorden. De naam van de ontvanger en de reden van het bedanken worden verwerkt in het lied. Deze Bedankt SurpriseSong wordt nog specialer met jouw foto en tekst op de CD gebrand. Het persoonlijk lied wordt verstuurd in een mooie cadeauverpakking.

Afscheid nemen is nooit leuk. Maak het leuker met één van deze verrassingen en zorg dat jouw collega je nooit vergeet!

What do you think?

Tips om verrassingen te overleven

Fun met Fun Cooking!