Het is altijd een hele klus om voor iemand het juiste cadeau te zoeken. 17 mei werd mijn oma alweer 68 jaar oud of moet ik zeggen jong? Ik heb van kleins af aan aan een goede band met mijn oma. Ze is er altijd voor me en helpt me met alles. Daarom verdient zij het allerbeste! Heb jij ook zo’n super oma en is ze binnenkort jarig? Lees dan snel verder want ik heb een paar leuke opties op een rijtje gezet. 

Met de handen in het haar

Al vaak begin ik weken van te voren met het bedenken wat ik mijn oma dit jaar ga geven. Ik nijg snel naar het standaard cadeau, namelijk een lief kaartje met een lekker luchtje! Maar dit jaar wil ik het anders doen, ik wil mijn oma het meest leukste en origineelste cadeau geven dat er bestaat. Ik open mijn laptop en begin te zoeken bij eenkadovoor.nl. Algauw kom ik een aantal leuke opties tegen en deze deel ik graag met jou!

Gepersonaliseerde tablethoes

Mijn oma wil altijd de nieuwste gadgets hebben, zo kocht ze vorig jaar impulsief een tablet. Waarom? Ze wilde spelletjes spelen. Altijd leuk een oma die met de tijd meegaat. Vorig jaar kochten wij voor haar een hoes om haar tablet te beschermen, maar dit was een miskoop omdat de hoes niet geheel beschermde. Ik kwam bij YourSuprise een tablethoes tegen die je zelf kan personaliseren. Bijvoorbeeld met een foto van alle kleinkinderen erop. Heeft jouw oma geen tablet of telefoon? Je hebt bij YourSuprise nog genoeg andere cadeaus die je kan personaliseren.

Optie 2

Ze zeggen toch altijd dat oma’s het allerbeste kunnen koken. Er zijn op het internet duizenden sites te vinden met de lekkerste gerechten door oma gemaakt. Mijn oma bakt de lekkerste taarten en de heerlijkste maaltijden. Keukengerei is dus altijd een goede optie en voor jezelf is het ook geen straf. Want wie zegt dat oma niet direct de keuken in gaat om een heerlijke taart te bakken met deze te leuke bakvorm?

fbgd

Optie 3

Mijn oma is gek op de serie Downton Abbey. Is jouw oma ook helemaal gek van een bepaalde serie of film? En is ze net als mijn oma druk bezig om haar kleinkinderen te verwennen en alles te doen zoals schoonmaken, strijken of een taart te bakken? Gun haar ook een momentje voor haarzelf met een dvd box van haar favoriete serie of haar film. Zij mag namelijk ook best wel even uitrusten.

Optie 4

Vind jij het ook heerlijk om samen met je oma dingen te ondernemen? Ik ben er gek op! Het allerliefste ga ik lunchen met mijn oma of naar een stad om te shoppen. Tijdens het zoeken kwam ik deze heerlijke chocolade high tea tegen. Hoe leuk is dat! Samen met oma een dagje naar een stad naar keuze en daar genieten van een high tea met chocolade. Wie wil dat nou niet?

Oma’s aan de top

Als je nou echt niks kan vinden, kan je altijd de klassieker doen. Vraag aan je zusjes, broertjes, neefjes of nichtjes of ze willen mee doen en zing speciaal voor jouw oma het bekende nummer van K3! Wil je alvast oefenen? Hier de karaoke versie van het nummer: ‘Oma’s aan de top!’

Heb jij nog leuke ideeën? Laat het weten achterin de reacties en onthou; Oma’s aan de top, het feesten kan niet op!