Cadeau als je op kamers gaat

Studeren is een nieuwe stap na de middelbare school. Veel kersverse studenten zijn nog bijzonder jong wanneer zij al op zichzelf gaan wonen. Sommige jongvolwassenen slaan hun vleugels uit omdat ze van de vrijheid willen genieten, terwijl andere min of meer genoodzaakt zijn te verhuizen vanwege de locatie van hun opleiding: de afstand naar de hogeschool of universiteit is mogelijk zo ver, dat op kamers gaan praktischer is. Bij deze grote stap in iemands leven, wil je graag een presentje geven! Via eenkadovoor.nl vind je gauw de leukste cadeautjes, zoals extra grote speakers of een vrolijke klok!

Iets nuttigs

Als ouder vind je het misschien leuker om je kind dat op kamer gaat iets te geven waar hij of zij echt wat aan heeft. Een mooi cadeau op kamers kan bijvoorbeeld een snijplank zijn. Het is zelfs mogelijk om er een foto op af te laten drukken. Ken je je zoon of dochter beter dan dat, en verwacht je dat er van dat koken niet veel terecht komt? Koop dan een pizzasnijder om te geven!

Voor de housewarming

Studenten houden over het algemeen ook wel van een drankje, dus bij het vieren van de intrek in de nieuwe kamer, hoort ook een spelletje beerpong. Op eenkadovoor.nl zijn beerpongballen te koop, een mooi cadeau op kamers! Een andere suggestie is de hamer multi-tool, voor het geval er wat te repareren valt de dag na de housewarming…