in

Lieve post!

Wat is lief en komt door de brievenbus? Inderdaad, Valentijnspost! Het is een leuke en vooral romantische manier om je geliefde te verrassen! En het hoeft natuurlijk niet bij een kaartje te blijven, want er is nog veel meer leuks! Wij hebben weer wat op een rijtje voor je gezet, dus doe je voordeel ermee!

Een berichtje om te smullen

Volgens mij hebben wij het al zeker 10.000x over het Chocotelegram gehad; maar het blijft zo’n superleuk cadeau! Mocht je toch nog niet weten wat het is, zie het letterlijk als een telegram berichtje van chocola. En dat is niet alleen lekker, vooral ook erg leuk natuurlijk! Verras je geliefde met een berichtje dat gemaakt is van overheerlijke chocolada. Bepaal zelf wat je berichtje vertelt en laat het thuis bezorgen. Dat zal een zeer aangename verrassing zijn tijdens Valentijnsdag!

Bloemen door de brievenbus

Wat is er leuker dan het krijgen van een rozen op Valentijnsdag? Wist je ook dat je ze gewoon kan laten bezorgen via de post en dat ze gewoon door de brievenbus passen? Ja inderdaad, bloemen door de brievenbus! Ideaal als Valentijnscadeau, want het wordt gewoon door de brievenbus geleverd. De ontvanger hoeft dus niet thuis te zijn om het in ontvangst te nemen. Daarbij zal jouw Valentijn nooit verwachten dat er bloemen in die gezellige envelop zitten; wat een verrassing!

Old-school, best cool!

Toch kan je het ook simpel houden en een kaartje sturen! Bij Greetz hebben ze een ruime keuze aan de liefste, leukste en romantische kaartjes voor Valentijnsdag. Want een kaartje hoeft niet saai te zijn, en daar kun je zelf voor zorgen!

Muntje met geluk

Zo lief, een geluksmuntje! Een muntje met een tekst erop die geluk en liefde geeft aan wie jij het cadeau doet. Daar maak jij jouw geliefde heel blij mee, vertrouw ons!

Oh en deze cadeaus zijn natuurlijk niet alleen heel leuk om jouw valentijn mee te verrassen… ze zijn ook gewoon leuk als verjaardagscadeau of om iemand te laten weten dat je aan iemand denkt!

What do you think?

Cadeautips voor wintersportfans

cadeaus

De mooiste momenten waarop je cadeaus kunt geven