Veel mensen kennen deze dag nog niet, maar op 17 april is het Secretaressedag! Op deze dag zetten de bazen hun secretaresses in het zonnetje. Wil jij ook iets geven, maar je weet nog niet wat? Lees dan snel verder want wij geven je enkele coole cadeau tips!

Toffe telefoonhoesjes

Grote kans dat de secretaresse heel de dag aan de telefoon zit om allerlei belangrijke zaken te regelen. Dan is een leuk telefoonhoesje wel op z’n plaats! Je hebt keuze uit 40 verschillende hoesjes voor verscheidene toestellen. Het leukste is dat je ieder hoesje kan laten personaliseren met je eigen foto en/of tekst. Een erg leuk en persoonlijk cadeautje om te geven. Bekijk hier welke hoesjes er alle te koop zijn.

 

Boeketje bloemen

Ook een simpele bos bloemen is leuk om te geven! Bij YourSursprise kan je vele soorten, verschillende bloem boeketen vinden. Je kan er ook een zelf bedrukt kaartje bij laten bezorgen, met je eigen foto en tekst. Zo maak je de bos bloemen nog leuker om te krijgen. Benieuwd of er een leuk boeket voor jouw secretaresse tussen zit?