Surprises, en dan vooral het maken van een surprise voor Sinterklaas… volgens mij vind je dat geweldig of juist helemaal niet! Ik behoor in ieder geval tot de laatste groep; ik ben nu eenmaal niet zo creatief met knutsel. Op de computer kom ik een heel eind, maar om nu ieder jaar een website te geven.

Waar ik wel creatief mee ben, zijn cadeaus! Ik probeer mijn surprise daarom altijd aan te passen op mijn cadeau, zodat mijn cadeau eigenlijk ook al een surprise is. Wat vind je van deze idee’tjes voor een leuke surprise?

Jute zak met eigen tekst

Heb jij het lootje getrokken van iemand die wel een reisje naar Spanje verdiend? Als ontspanning of juist omdat hij stout is geweest? In de Zak van Sinterklaas dus! Om er zeker van te zijn dat de Pieten de juiste meenemen naar Spanje, heb jij een Sinterklaas jute zak met eigen tekst geregeld!

Gedicht op een puzzel

Een gedicht is natuurlijk superleuk, maar is het niet nog grappiger als de ontvanger eerst zijn gedichtje bij elkaar moet puzzelen? Dat kun je zo moeilijk of juist makkelijk maken als je wilt; plezier gegarandeerd! Gewoon snel maken; jouw puzzel met gedicht!

Medaille voor de Kampioen …

Is hij altijd te laat? Is zij altijd aan het schoonmaken? Of kan zij als de beste winkelen? Het maakt niet uit welke kwaliteit (met een knipoog of niet) iemand heeft, vanaf nu maak jij voor iedereen een eigen medaille! De medaille is gemaakt van metaal en hangt aan een lint bestaande uit de olympische kleuren. Op deze medaille komt een plaatje die je kunt opmaken met je eigen foto en tekst! Zo’n mooie surprise hebben ze nog nooit gezien!

Toch zelf aan de slag

Mocht je nu toch jouw familie en vrienden willen imponeren met een mooie surprise? Bij de HEMA koop je nu een handige surprise box, waarmee het maken van een surprise kinderspel is. Bijvoorbeeld de surprise box ‘paard  of  robot’ of ‘taart of Sinterklaas’