Op zoek naar een leuk en passend cadeau voor die ene speciale collega? Op ditverzinjeniet.nl heb je de keus uit een groot assortiment aan leuke cadeaus voor je lieve collega’s. Hieronder zet ik een aantal leuke cadeaus voor die specifieke collega op een rij.

Cocktail Challenge

Voor de collega die van een cocktail houdt, heb je te gekke Cocktail Challenge onderzetters met de lekkerste cocktail recepten. Dit leuke spel, dat ook als onderzetter functioneert, daagt de spelers uit de lekkerste cocktails te maken en daarbij zoveel mogelijk kaarten te verzamelen.

Muziekkussen

Voor de collega die slecht slaapt, biedt het muziekkussen de ideale oplossing. Het muziekkussen heeft een ingebouwde speaker waarbij je je eigen muziek erop aan kan sluiten en af kan spelen zonder dat iemand er last van heeft.

App-magneten

Voor de collega die houdt van apps zijn er nu leuke app-magneten verkrijgbaar. Verander je simpele koelkast in een iPhone. Geen saaie keuken meer want je ontvangt 18 magneten met verschillende apps pictogrammen.

Vinyl Onderzetters

Voor de collega die gek is van ‘the good old days’? De tijden dat er platen op vinyl uitkwamen liggen inmiddels ver achter ons. Maar met deze unieke onderleggers ga je snel terug in de tijd. Nu bescherm je je tafel met deze echte vinyl onderleggers, die worden geleverd in een set van 6.