Voor kleintjes is het altijd lastig als er een baby wordt geboren. Want die lieve kleine baby krijgt alle aandacht, terwijl het oudere kindje er vooral in de kraamweek een beetje bij in schiet. Alle kado’s zijn ook al voor de baby. Wil je je dochter nou ook iets moois geven, als ze een grote zus is geworden, dan hebben wij een aantal suggesties voor je.

K3 Glitter Domino
Een domino-spel is altijd leuk om te hebben, helemaal als ‘ie van je favoriete meidengroep is: K3. Dit spel heeft ook nog eens iets wat alle meisjes mooi vinden: glitters!
Hoe speel je domino? Elke speler krijgt evenveel kaartjes. Probeer om de beurt een kaart aan te leggen met dezelfde afbeelding en speel als eerste je kaartjes weg. Geschikt vanaf 4 jaar.

 

 

Baby Born Pop Meisje Interactief
Voor kleine meisjes die ook graag willen moederen is deze pop ideaal. Het is namelijk net alsof je een echte baby hebt! De pop kan eten en drinken, het luiertje moet verschoond worden en als ‘ie in bed wordt gelegd gaan de oogjes dicht om te gaan slapen. Baby Born kan ook in bad! Je krijgt er allerlei mooie spulletjes bij, zoals een rompertje en muts, een potje, een bordje met lepel en een flesje, een speentje, een luiertje en een armbandje.

Zapf Creation Baby Born tweelingbuggy

Met de Baby Born tweelingbuggy kan je niet één, maar twee poppen overal naartoe meenemen! Je poppen of knuffels zitten gezellig naast elkaar en kunnen veilig vastgeklikt worden.
De buggy heeft een zonnekap die in- en uitgeklapt kan worden en natuurlijk ook een boodschappenmandje. En net als een echte buggy is het handvat verstelbaar en de wagen inklapbaar.