Het is bijna Secretaressedag en je wilt, als baas zijnde, een wit voetje halen bij de vrouw die alles in goede banen leidt voor je. Heb je nog geen cadeau en zoek je last minute nog het perfecte cadeau? Dan is de chocoladepump uitermate geschikt.

Niet alleen ziet de pump er mooi uit, het is ook nog eens eetbaar. Eén ding kunnen wij met zekerheid zeggen: vrouwen en chocolade is een goede combo. Het ideale cadeau voor alle vrouwen en vooral voor de vrouw die ervoor zorgt dat je werkdag god verloopt.

Maak het uniek

Je hebt een pump gemaakt van chocolade, en nu? Om het nog ietsje specialer te maken, bedruk deze met haar eigen foto en een leuk design.  Jouw ontwerp wordt geplaatst op de cirkel van witte chocolade op de voorkant van de pump. En ook dit is volledig eetbaar! Mmmm…

Cadeau voor Secretaressedag

Draag bij aan de schoenencollectie van de secretaresse en zorg dat zij zich speciaal voelt. Je hebt ook geluk; aangezien het kouder dan 25 graden is, wordt de chocolade verstuurd. Is het te warm – en hier is dan ook je smoesje als je de dag bent vergeten – dan wordt de chocolade later verstuurd, zodra het afgekoeld is.

Blijmaker: de pump is gevuld met een zak vol heerlijke chocolaatjes! Yum!

Eerlijke chocolade

De chocolade van YourSurprise is gemaakt van ambachtelijke, Belgische Callebaut chocolade. Deze staat bekend om zijn intense smaak en zeer goede kwaliteit. Deze chocolade wordt gemaakt van bonen afkomstig van boeren die meewerken aan het Quality Partner Program van Callebaut. Dit programma zorgt voor betere werk- en leefomstandigheden voor de deelnemende cacaoboeren uit derdewereldlanden. Zo kun je met een gerust hart genieten van de heerlijkste chocolade.