in

Cadeau voor vriendin

Natuurlijk verras jij haar wel eens met cadeau voor vriendin! Logisch, want vriendschappen zijn bijzonder, ze zijn er om te koesteren. Dat doe je natuurlijk met liefde en aandacht, maar koop soms ook gewoon eens een cadeau voor vriendin! Een kleinigheidje, iets geks of verras haar met een dagje uit. Wij geven je de leukste cadeautips!

Diner voor twee

Je kent het vast wel, je bent allebei heel druk met kinderen, man, werk en dan wil je af en toe ook nog tijd voor jezelf! Onder tijd voor jezelf valt ook een gezellig avondje met een goede vriendin, bijvoorbeeld gezellig eten. Dat kan uit eten zijn in jullie favoriete restaurant of via zo’n superdeal die je via Groupon hebt gescoord. Of lekker thuis, samen koken of hapjes eten met een goed glas wijn. Genieten!

Leuke gadgets

Gadgets lijken altijd alleen maar voor mannen, maar er zijn ook heel veel gadgets voor vrouwen! Zoals een gigantische donut, een puntenslijper voor je wortels en een hele grote spiegelbril. Mijn persoonlijke favoriet zijn de magnetronsloffen, die moet je hebben in de winter. Wat ook een leuk cadeau voor vriendin; een accessoire voor haar telefoon of tablet; wedden dat ze daar blij mee is!

Iets met foto’s

Jullie BFF’s kennende gaan jullie regelmatig met elkaar op de foto en maakten jullie al selfies voordat het woord werd uitgevonden! Dan is het niet raar dat jullie heel veel foto’s samen hebben en hier kun je een heel mooi kado voor maken. Een fotoboekje met jullie leukste foto’s, een fotomozaiek , een fles wijn met jullie foto en ga zo maar door. Of wat dacht je van een leuke knuffel met jullie foto op het shirtje? Dan kunnen jullie ook knuffelen als jij er niet bent!

 

What do you think?

Kaartje-Greetz

Kraamcadeau met naam van de baby scoort altijd

Ik moet het goed maken!