in

Cadeau voor zwangere vriendin

Jippie, ik heb weer een vriendin die zwanger is! Heerlijk, een kleintje op komst! En, weer een leuke reden om een cadeau voor zwangere vriendin te kopen!

Wanneer cadeau geven?

Sommige mensen vertellen het binnen de eerste 3 maanden al dat ze een kindje krijgen. Daar zijn de meningen over verdeeld, iedereen weet dat je de eerste 3 maanden het meeste risico loopt. Zelf zal ik daarom pas een kaartje sturen als die kritieke drie maanden voorbij zijn. Oh en als ik zeker weet dat ‘iedereen’ het mag weten!

Maar een kaartje is dus het eerste wat er bij hoort, om de aanstaande ouders te feliciteren. Als ze al een kindje hebben, dan is het ook leuk om een kaartje naar de broer of zus te sturen; voor hen is het natuurlijk ook heel spannend!

Ook geef ik een kado’tje tijdens de zwangerschap, gewoon omdat ik dat leuk vind. Als de ouders willen weten wat het geslacht word (en ik het ook mag weten), dan wacht ik tot na de 20 weken echo. Dan kun je toch iets gerichter een cadeautje kopen!

Wat leuke cadeaus om te geven bij een zwangerschap;

Cadeaus voor de kleine

  • een heerlijke jumpsuit met lange mouwen, altijd heerlijk voor de kleine baby
  • Tien tegen 1 dat Snuzi baby’s favoriete speeldoekje wordt.
  • BinkyBaby Koos, om lekker mee te knuffelen en de speen wordt ook nog goed bewaakt!

Cadeaus voor mama

  • Shopaholic en baby, om even heerlijk weg te dromen!
  • bijzonder meetlint voor mama, om de groei van jouw buik (en na de bevalling van de baby) bij te houden. Je kunt er ook opschrijven, echt iets om te bewaren!
  • Swarovski buikband, zit heerlijk en is onwijs hip!

Wat vind jij leuk om cadeau te geven als iemand zwanger is? Of doe je daar niet aan?

What do you think?

Gedichtje voor het bruidspaar

Moederdag 2011