in

Leuke cadeaus als iemand net zwanger is!

Zoals ik al eerder geschreven heb is mijn vriendinnetje zwanger. Ontzettend leuk, maar helaas gaat deze zwangerschap niet over rozen. Ze heeft een ernstige vorm van zwangerschapsmisselijkheid en kan nog niet echt genieten van de zwangerschap. Dus om haar toch te laten genieten hadden we besloten om met een clubje vriendinnen haar het eerste trimester door te loodsen met elke dag een cadeautje of kleinigheidje.

Aftellen

Een leuk cadeau om te geven aan iemand die net zwanger is, is een aftelkalender. Met deze scheurkalender tel je de dagen af tot aan de bevalling en lees je elke dag kleine weetjes over de baby en het veranderen van je lichaam. En stiekem is het ook heel leuk om te zien dat de kalender steeds dunner wordt terwijl jij alleen maar dikker wordt.

Ontspannen

Vooral in het eerste trimester van je zwangerschap wordt er veel gevergd van je lichaam. Je bent moe, misselijk en in het geval van mijn vriendinnetje is dat dus heel extreem. Luister naar je lichaam wordt er dan vaak gezegd en dat betekent dus lekker op de bank hangen met een leuk tijdschrift. Een abonnement cadeau doen is dan natuurlijk erg leuk. Er is genoeg keuze in de verschillende tijdschriften over het ouderschap en kinderen.

Babynamen

En dan ben je zwanger en dan komt meteen de vraag “Wat gaat het worden?” En “Hoe gaan jullie hem of haar noemen?” Om de kersverse zwangere een beetje te helpen is een babynamenboek  een handig hulpmiddeltje. Lekker neuzen tussen de namen en hardop roepen om te kijken of het wel klinkt. Je komt namen tegen waar je nooit zelf op was gekomen en misschien kom je de naam die bij jouw kindje past ook wel tegen.

Buikje

Ok! Je bent net zwanger, dus hoogstwaarschijnlijk is er nog geen buikje te bekennen. Maar een leuke buikband waarin je uiteindelijk echt wel groeit is een superleuk cadeau. Bij buikbanden.com heb je ze voor het uitzoeken en kun je zelf niet kiezen, dan is een cadeaubon ook erg leuk om te geven!

 

Met dank aan Jenny!

What do you think?

Foute Kersttruiendag

Vandaag is het Foute Kersttruiendag!

Kersttradities