in

Cadeaubon; Hot or Not?

Heb jij cadeautjes moeten ruilen omdat je ze toch niet mooi vond? Baal je van het  ‘survivalkit’ kerstpakket dat je van het werk hebt gehad? Dan is de cadeaubon toch niet zo’n gek idee!

 

Wat is een cadeaubon?

Een cadeaubon is een kaart waar je een bedrag op stort. Met deze bon kan de ontvanger zelf zijn cadeautje kopen. Dit kan een bon van een specifieke winkel zijn. De bon is dan alleen bij de Prénatal uit te geven. Maar je hebt bijvoorbeeld ook de VVV-bon of de Fashioncheque (voor de kledingliefhebber). Deze bonnen zijn bij een groot aantal winkels te besteden.

To easy?

Sommigen vinden een cadeaubon te algemeen. Die besteden liever tijd aan het zoeken van het perfecte cadeautje. Dat is ‘persoonlijker’. Is een cadeaubon daarom een gemakkelijk cadeautje? Zelf vind ik het erg leuk een cadeaubon te ontvangen. Het leuke van de bon is, dat  het overal te besteden is. Je hebt namelijk altijd wel iets nodig. Dus ‘to easy’ is het echt niet!

Hot or Not

De cadeaubon is Hot! Tegenwoordig wordt de bon overal geaccepteerd. Of je nu op zoek bent naar een leuke outfit, meubels, of ergens wilt eten… de bon is overal in te wisselen! Als je toch liever zelf iets wilt kopen, zorg er dan voor dat je weet wat de ontvanger nodig heeft. Vraag een verlanglijstje of peil van tevoren wat hij/zij wilt. Want een cadeautje ontvangen waar je niks aan hebt is eigenlijk gewoon rommel.

Conclusie

Met een cadeaubon kan je zelf je favoriete cadeautje kopen. En als je toch liever iets persoonlijks wilt uitzoeken, zoek dan eerst uit wat er op het verlanglijstje staat. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

Bij Bol.com heb je genoeg keuze uit cadeaubonnen!

 

Wat vind jij van de cadeaubon?

What do you think?

Review: Vriendenboeken.nl; het resultaat

Kerstcadeaus voor de fotoliefhebber