in

Cadeaupapier met eigen naam

Dat je bij de leukste cadeaus kunt voorzien van een naam en leuke foto, dat wist je natuurlijk al. Daar hebben ze bij Greetz nu nóg een schepje bovenop gedaan, je kunt hier gepersonaliseerd inpakpapier bestellen!

Cadeaupapier met eigen naam

Inpakken; je vind het leuk of niet. Sommige mensen maken er hele mooie creaties van; voor anderen is het een ‘moetje’. Voor de laatste mensen is er nu een oplossing; met Greetz kom je nu heel makkelijk én heel origineel voor de dag. Je kunt jouw cadeau namelijk nog persoonlijker maken door het te laten inpakken in jouw unieke cadeaupapier! Voeg die naam of mooie foto toe en zij maken er heel mooi inpakpapier van. En ze pakken het cadeau ook nog voor je in. Handig toch; gepersonaliseerd inpakpapier!

Met foto

Gelukkig is het echt makkelijk voor je gemaakt; ze maken namelijk gebruik van templates waardoor je bijvoorbeeld alleen jouw foto hoeft toe te voegen. De lay-out ziet er verder al heel mooi uit, bijvoorbeeld met allemaal kerstboompjes als je voor de kerstvariant kiest. Ze hebben heel veel templates, voor kerst, sinterklaas, geboorte en natuurlijk ook verjaardagen! Ook kun je een zakelijke template kiezen; en dan kun je bijvoorbeeld het logo van jouw bedrijf toevoegen. Zo wordt een cadeau geven nog leuker!

Met tekst

Je kunt trouwens ook alleen voor een tekst kiezen; hier zijn ook veel templates voor. Bijvoorbeeld met ‘Bedankt Jasper!’ of ‘Hiep hiep hoera, Noor 10 jaar’. Zo wordt het inpakpapier eigenlijk nog leuker dan het cadeautje hihi.

Cadeaus

Over de cadeaus gesproken; die hebben ze natuurlijk ook bij Greetz, anders valt er niet zoveel uit te pakken! Je kunt op de website heel makkelijk zoeken op budget, persoon of type cadeau. Ideaal zeggen wij 🙂 Maar goed, weer even terug naar het inpakpapier! Of je nu kiest voor een naam of die foto van dat ene mooie moment, écht uitpakken doe je met een ingepakt cadeautje.

What do you think?

Mooie lingerie als kado

Winnaars Nederlandse Spellenprijs 2018