in ,

De leukste cadeaus voor kinderen op de basisschool

cadeaus basisschool

Cadeaus basisschool; als je kind naar school gaat heeft hij/zij veel spulletjes nodig. Als juf weet ik wat je kind nodig heeft en leuk vindt. Vooral de spulletjes waar je de naam op kunt zetten vind ik erg leuk. De handigste en leukste cadeautips voor kinderen op de basisschool heb ik hieronder voor jullie beschreven!

1. Stabilo stiften

Stabilo is een geweldig merk. Het heeft mooie stevige producten die je kind het hele jaar en de jaren daarna kan gebruiken. Deze stiften vind ik erg handig voor als ze iets voor zichzelf mogen tekenen of mogen schrijven met mooie kleuren!

2. Lunchbox

Als kind wil je natuurlijk een supercool broodtrommeltje. Bij mijn kleuters worden de broodtrommels altijd uitgebreid bekeken en regelmatig aan mij geshowd. Deze broodtrommel met Spiderman erop is natuurlijk ontzettend stoer. Bij bol.com hebben ze hele leuke trommels voor elk kind en voor elke leeftijd, echt een leuk cadeaus basisschool.

3. Etui met naam

Een etui met je eigen naam. Zo raakt je kind zijn etui hopelijk nooit meer kwijt. Op de website bulbby.com kun je zelf de etui samenstellen. Kleur, vorm, naam, ontwerp… alles is mogelijk. De etui is lekker stevig, waardoor het niet snel stuk zal gaan. Vul de etui met een schaar, pen en gum met naam en je cadeau is klaar!

4. Rugzak met broodtrommel voorzien van eigen naam

Dit cadeautje zag ik ook voorbijkomen. Je kunt bij Bulbby je eigen rugzak ontwerpen en daarbij zit ook een broodtrommel. Een superleuk cadeautje voor je zoon of dochter. Ik weet zeker dat ze trots zullen zijn op wat ze hebben gekregen.

5. Stabilo pen

Om goed te leren schrijven heb je een goede pen nodig. Op school raden ze deze stabilo pen aan. Doordat er een vulling in zit kun je hem jaren gebruiken door de vulling te vervangen wanneer deze leeg is. De stabilo pen is in verschillende kleuren leverbaar. Uit ervaring kan ik je vertellen dat kinderen het erg fijn vinden om met deze pen te schrijven. Hij ligt lekker in de hand en zorgt ervoor dat ze hem met de juiste pengreep moeten vastpakken.

Image Credits: Pixabay.

What do you think?

5x de leukste vrouwenbladen om cadeau te geven

Het kado van Mr. Big