Op 4 oktober is de dag dat je je huisdier verwennen mag. Eigenlijk mag dat natuurlijk het hele jaar door wel maar op 4 oktober staan wij er wereldwijd bij stil. Je kunt je huisdier verwennen met een extra lekkere maaltijd of een leuk kadootje. Op fonq.nl staan leuke hebbedingen voor je dier waarbij ik er hieronder een paar uitlicht.

Zacht matrasje

Je hond wel echt niet meer uitgelaten worden als die eenmaal op dit zachte kussen ligt te slapen. Dus dat wordt nog een strijd om hem mee naar buiten te krijgen. Dit kussen kun je wassen dus als hij niet meer zo lekker ruikt gooi je hem gewoon in de wasmachine en komt hij er weer fris uit. Dit kussen is in diverse maten verkrijgbaar en is er in twee kleuren.

Gestrikt

Het is feest voor je huisdier op dierendag daarom krijgt hij deze mooie strik voor. De strik is rood met witte stippen en als je hem omdraait is hij zwart. De strik is makkelijk met klittenband te bevestigen aan de halsband. Jouw hond of kat ziet er picobello uit op deze bijzondere dag.

Etenstijd

Deze voerbak kan niet over het hoofd worden gezien met het grote bot wat er bovenuit steekt. Je hond kan niet wachten tot het etenstijd is.

Amsterdams kattenpand

Je kat krijgt zijn eigen huis in de vorm van een Amsterdams grachtenpand waar hij zich ’s avond lekker kan terugtrekken. Het huis is gemaakt van karton en heeft luikjes en ramen waar je kat heerlijk mee kan spelen.

Voorraadje

In deze handige box kan je konijnenvoer of ander voer makkelijk bewaren. Het ziet er leuk uit en de box is makkelijk mee te nemen om je hondenkoekjes in te bewaren voor onderweg. De box is in diverse maten verkrijgbaar en heeft verschillende afbeeldingen.