in

Cadeaus huwelijksreis

Gaan je vriendin en haar nieuwe man op huwelijksreis naar een warm oord? Kijk dan eens mee naar de volgende cadeaus. Je kan er een leuk reispakket van maken. Leuk om te krijgen en ook om te geven!

Niet storen

Leuk om cadeau te geven aan het getrouwde stel! Deze deurhanger met de tekst ‘Just Married – Do Not Disturb’. De deurhanger is 21 cm hoog en 8 cm breed. Hij is gemaakt van metaal, waardoor deze erg stevig is en niet snel kapot gaat. Door het simpele design is de deurhanger leuk om cadeau te geven, maar ook zeker leuk om te krijgen!

Voor aan je koffer

Een mooie nieuwe bagagelabel; misschien wel met jouw nieuwe naam! Dat is toch ideaal voor het pasgetrouwde stel?

Douche- en badgel in champagnefles

Een leuke douche- en badgel in champagnefles. Met de heerlijke geur van Vanilla en cranberry die deze douche- en badgel een zacht zoete geur geven. Vul lekker een warm bad en giet er een paar druppels in voor een intense geursensatie. Leuk verpakt in een champagne verpakking met de mooie kleuren roze en goud. Ideaal om cadeau te geven tijdens de feestdagen!

Voor om je lijf

Twee matching handdoeken die je overal voor kunt gebruiken! Aan het stand, bij het zwembad of gewoon in het vakantiehuisje.

Lekker lezen

Als ze met het vliegtuig op reis gaan, dan is het altijd handig om wat vermaak te hebben. Want je kunt niet de hele tijd champagne drinken haha. Doe een spannend boek of een leuk tijdschrift in het pakketje.

Leuke mokken

Deze bekers zullen zeker voor een glimlach zorgen bij jouw vrienden. De Mr. Right & Mrs. Always Right mokken zijn de perfecte mokken voor elke stel!

Lekkere champagne

Het mag waarschijnlijk niet mee het vliegtuig in, maar goed, daar is vast wel een alternatief voor te verzinnen! Verras het bruidspaar met Moët & Chandon Brut Impérial Champagne. Deze prachtige champagne kreeg maar liefst 91 punten in Wine Spectator en won twee zilveren médailles op zowel de International Wine & Spirit Competition als de Decanter World Wine Awards.

Maak een leuk pakketje voor jouw vrienden met deze spulletjes en de huwelijksreis zal goed beginnen.

What do you think?

Duurzame cadeaus voor mannen: 5 tips!

Leitz WOW Desk Organiser

Werkplek voor papa met een WOW-factor