in

Cadeaus voor jarige jongeren!

Het is natuurlijk altijd spannend als iemand volwassen wordt, maar er komt natuurlijk altijd een grote vraag bij kijken: “wat moet je een volwassene nou geven?” Om jouw zoon of dochter passend te feliciteren moet je naar onze website eenkadovoor.nl voor een flitsende gadget of toch een stoere dag in een Ferrari uit te kiezen. Of je leest dit artikel om nog meer goede ideeën op te doen!

 

Scheren

De panasonic-curve ES-Rt33 is een optimaal apparaat voor de mannelijke huid. Haar drie bladige scheermes draait namelijk 30 graden en is fijn in gebruik. Is je huid droog of nat, het maakt niet uit, want de curve geeft áltijd een strakke huid. Iedere scheerbeurt is weer een belevenis op zich. De batterij van dit  product gaat 45 minuten mee. Niet erg lang op het eerste gezicht, maar is je batterij leeg dan heb je aan 5 minuten genoeg om tenminste één scheerbeurt te realiseren!

Champagne

De Moët & Chandon zijn populaire champagnes onder de menigte. Top kwaliteit tegen een betaalbare prijs! Je dochter/nichtje/vriendin bruisend haar volwassen leven in te laten gaan is natuurlijk te gek.  Wat maakt onze champagne nou eigenlijk zo bijzonder? De kwaliteit is natuurlijk gelijk, maar een foto laten bedrukken is natuurlijk nieuw. In één woord dus: topkado!

Scratch Map

 

Speciaal voor de jonge wereldreizigers, een Scratch Map! Deze prachtige gouden kaart heeft een verrassing, want je kan hierop landen wegkrassen zodat iedereen kan zien waar je al bent geweest. Ook geeft de map met leuke tips voor ieder land, zodat de motivatie hoog blijft. Zo kan jouw kind voor iedere vakantie nieuwe plannen maken!

What do you think?

In the Spotlight: Vriendenboeken

Bijzondere dagje uit!