in ,

Cadeautjes als je ziek bent: beter worden was nog nooit zo leuk

Ziek zijn is nooit fijn. En in vervelende tijden is het altijd prettig als er iemand een glimlach op je gezicht kan toveren. Even vergeet je alles om je heen. Iemand beterschap wensen kan heel makkelijk! 

Fruitmand

De gezegde ‘Appel in de mond maakt de huid gezond’ kennen we allemaal wel. Daarom is een fruitmand dé ideale manier om iemand beterschap te wensen. Het is altijd fantastisch en vooral appetijtelijk om een overheerlijke fruitmand vol vers fruit en sap cadeau te krijgen.

Ballonnetjes smiley en ‘Get well’

Elke keer als je naar deze ballon kijkt, zie je de vrolijke kleuren en de big smile. It lights up the room. De ballon zit in een leuke doos. Zodra je deze open maakt vliegt de ballon er uit. Echt een geweldige verrassing voor onze zieke.

Chocolade telegram ‘Sterkte’

Iemand smakelijk opfleuren kan met een chocoladetelegram met de tekst ‘sterkte’. De verassing wordt ontvangen in een mooie verzendverpakking met daarin zeven stukken heerlijke Belgische chocolade. Wie wordt daar nu niet vrolijk van.

Mok Drink Thee

Van een heerlijk kopje thee knap je altijd wel op. Daarom is het altijd fijn een mok te ontvangen. En ook niet zomaar één. Ontwerp de leukste opbeurende teksten en geef daarom een uniek cadeau weg.

Rituals giftset small True Happiness

Haal de spa in huis en geef een treatment cadeau. Als je je niet lekker voel of je bent ziek, dan is het altijd fijn te weten dat een heerlijke welness treatment je staat op te wachten. Met de ontspannende Fortune doucheolie en overheerlijke Good Luck Scrub voel je je binnen no time relaxed.

Image Credits: Pixabay.

What do you think?

Cadeaus met een betekenis speciaal voor jou

5 redenen waarom jouw vriend cadeaus verdient