in

Leuke LEGO cadeaus

Dat vind iedereen leuk!

Het zal je niet ontgaan zijn, LEGO is populair! Bij jongens, meisjes, mannen en vrouwen! Lego heeft ook voor iedereen wel een leuk thema en dat maakt het natuurlijk ook een superleuk kado. Weet je niet wat je nu voor lego kado kunt geven? Lees snel verder!

Lego voor baby’s

De meeste kinderen beginnen rond een jaar of twee met het thema Duplo, dat is we echt voor de allerkleinsten. De blokken en andere onderdelen van Duplo zijn ook echt groter, zodat ze niet ingeslikt kunnen worden. Ook voor grote kinderen blijven die leuk omdat je sneller grotere bouwwerken kan maken. Ben je benieuwd naar de nieuwste sets van Lego duplo?

Lego voor jongens

Voor jongens zijn er veel leuke thema’s beschikbaar. Het meest populaire thema is Lego City, het thema met treinen, de brandweer, politie en alles wat er verder met de stad te maken heeft. Er zijn altijd wel een of twee treinen van lego in het assortiment en die zijn altijd erg populair bij jongens. Van alle leeftijden trouwens, dus ook bij volwassen jongens!
Andere thema’s die populair zijn bij jongens, zijn LEGO Minecraft, Jurassic World en Ninjago.

 

  • Lego voor meisjes
  • Lego voor mannen
  • Lego voor vrouwen

Lego feestje

Iedere verjaardag is leuk en speciaal, maar je kunt het heel makkelijk nog specialer maken. Hoe je dit kunt doen? Maar er een Lego verjaardag, een LEGO feestje van! Dat kun je doen door leuke versieringen en aankleding en natuurlijk door iedereen om LEGO cadeau te vragen. Maar je kunt ook LEGO huren, zodat je met alle gasten een heus Legomasters na kunt spelen.

What do you think?

Kado Dag van de Leidster

Afscheidskado voor iemand die gaat emigreren