Het is niet makkelijk nieuwe cadeaus uit te zoeken voor onze kids. Daarom helpen wij altijd een handje. We hebben de leukste en origineelste cadeaus met naam voor jullie op een rij gezet.

Rugtas met naam

Altijd op zoek naar je rugtas omdat iedereen dezelfde tas heeft. Nu niet meer! Ontwerp een eigen rugtas ontwerpen met de naam van je kindje, neefje, nichtje of sportclub erop. Nu heb jij de leukste tas in de klas!

Muursticker met naam

Op zoek naar een muursticker om je muren mee op te fleuren? Iets wat altijd blijft is je naam natuurlijk. Een persoonlijkere muur kan natuurlijk niet want je naam staat er op in mooie sierletters en in je favoriete kleur. Je kunt kiezen tussen diverse afbeeldingen wat helemaal bij jou en je kamer past.

Kinderschort + koksmuts met naam

Sta jij graag in de keuken te kokkerellen. Dan kan jij nu als een echte kok in de keuken staan met je personal schort en muts met naam, logo of tekst.

Lunchbox met naam

Ontwerp je eigen lunchbox en zet er je naam op. Je zal nooit meer je school spullen verwisselen nu jij je eigen design lunchbox hebt. Het is altijd leuk als de kids wat krijgen dat uniek is. Met deze cadeaus geef jij iets wat niemand anders heeft!