in

De origineelste cadeaus om iemand te bedanken

Een bosje bloemen, een wijntje of chocola? Wat geef jij iemand om hem of haar te bedanken? Tijd om origineel te zijn? In deze blog vertel ik over de leukste cadeautjes om iemand te bedanken.

Zoku Slush-/shake Maker

Iedereen houdt wel van een slush of een shake. Met dit cadeau kan diegene zijn eigen slush of shake maken. Binnen zeven minuten is het klaar. Je legt de maker in de vriezer, haalt hem eruit en stopt je favoriete ingrediënten erin. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is even goed roeren met de bijgeleverde lepel. De lepel is speciaal voor deze beker gemaakt. Zo kan je makkelijk je slush opscheppen. Door het unieke ontwerp van de beker krijg je geen koude handen! De makers zijn in verschillende kleuren leverbaar en zien er modern uit.

Mok met eigen naam

Een mok met daarop de naam van degene die je wil bedanken is altijd leuk. Op deze website kan je zelf kiezen welke mok je wilt en daarna de naam van de persoon toevoegen. Voor €1,50 extra kan je de mok ook laten vullen met winegums of een dropmix. Om het nog feestelijker te maken kan je de mok ook laten inpakken.

Screwpull WA-126 Wijnkoeler

Wijn is één van de meest gegeven cadeautjes ter wereld. Hoe leuk is het dan om iets te geven om de wijn te koelen? Origineel en handig. De wijnkoeler is zeer stevig en geschikt voor flessen van 75cl. De wijnkoeler is zo ontworpen dat de hals ook gekoeld wordt. Alles lekker koud dus. Hij is door zijn ontwerp makkelijk mee te nemen.

Tegeltje met tekst

Een tegeltje met daarop een tekst om hem of haar te bedanken. Bij watzalikkopen.nl kun je zelf verzinnen wat je op het tegeltje wilt. Weer eens wat anders dan een kaartje.

Dropblik

Dropjes zijn altijd lekker en leuk om mensen mee te bedanken. Het blik waar de dropjes in zitten is voorzien van de tekst ‘bedankt’ in verschillende lettertypes. Een duidelijker bedankje kan je niet geven.

Knuffel met tekst

Vooral kinderen zullen erg enthousiast worden van dit bedankje. Een knuffel met tekst of een foto. Ik weet zeker dat dit bedankje wordt beloond met een grote glimlach. Doordat je zelf een foto of tekst erop kan laten zetten wordt dit een origineel bedankje. Je kan uit verschillende knuffels kiezen. Mijn favoriet? Het leeuwtje!

Wijn met een persoonlijk etiket

En mocht je dan toch liever wijn willen geven, doe dit dan met je eigengemaakt etiket. Je hebt een ruime keuze uit verschillende wijnen. Nadat je een wijn gekozen hebt, kun je je etiket samenstellen. Binnen enkele minuten heb jij een uniek cadeau.

What do you think?

Review: Happy socks voor mama en zoon

Greetz: Een lief gebaar op 4 manieren